Gooi- en Eemlander Moederdag 9 mei

In de media

In Memoriam Uitvaarten in de media

Regelmatig verschijnen er artikelen in de media over de persoonlijke uitvaartzorg van In Memoriam Uitvaarten. Ook over evenementen die Monique Houtzager - samen met haar team - organiseert ter herdenking van overleden dierbaren, voorlichting en/of bewustwording over thema's als afscheid, verlies en rouw.

Artikelen over In Memoriam Uitvaarten

Informatiemagazine Weesp 2023

Artikel Informatiemagazine Weesp 2023

WeesperNieuws – 15 december 2022

Hoe overleef je rouw?

WEESP - Rouw en verlies horen bij het leven; iedereen krijgt er mee te maken. Maar hoe ga je daarmee om? Rouwt ieder mens op dezelfde manier? Heelt de tijd alle wonden? En hoe kan je anderen helpen en troosten? Deze en vele andere vragen komen op zondag 18 december aan bod in de lezing van emeritus hoogleraar verliesverwerking Manu Keirse.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde. Hij heeft zowel in België als Nederland naam gemaakt als deskundige op het gebied van rouw, verlies en de laatste levensfase. In deze lezing geeft hij tips aan mensen in rouw en aan familie en naasten over wat wel en niet helpt om verlies te overleven.  Lees verder ...

De lezing vindt plaats op zondag 18 december 2022 van 15.00 uur tot 17.00 uur in City of Wesopa.  Zie wesopa.nl/city/agenda/

Gooi- en Eemlander – 9 mei 2022

Gooi- en Eemlander Moederdag 9 mei

Weesper Nieuws – 4 mei 2022

Weesper Nieuws moederdag mei 2022

Zorg en Welzijn Gooi en Vechtstreek en omstreken – 9 maart 2022

Zelf uitvaartondernemer kiezen

Weesper Nieuws - 9 februari 2022

Inloopspreekuur uitvaartzorg

Gooi & Eemlander – 15 januari 2022

Zorg en Welzijn Gooi en Vechtstreek en omstreken – 10 november  2021

Regie over uw uitvaart - leg uw wensen vast

Uitvaartinformatie.nl  en Weespernieuws - 3 november 2021

De matineevoorstelling was compleet volgeboekt! Vanaf de eerste seconden zat de sfeer er goed in. Het doel van deze voorstelling was nabestaanden die in coronatijd een geliefde hebben verloren – juist in deze periode rond Allerzielen – extra steun en warmte te geven. Dat is helemaal gelukt.

[Uitvaartinformatie.nl...]
[Weespernieuws.nl....]

Gospel & Cake Allerzielen City of Wesopa

Gooi en Eemlander - 26 oktober 2021

Benefietvoorstelling Gospel & Cake rond Allerzielen in City of Wesopa; sprankelend van levenslust verloren dierbaren herdenken

Het Weesper theater City of Wesopa en Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten slaan de handen ineen rond het thema afscheid, rouw en verlies. Dit keer voor een benefietvoorstelling rond Allerzielen, Gospel & Cake.

[Lees verder...]

Weespernieuws.nl - 13 oktober 2021

Weespernieuws Gospel & Cake Allerzielen

Zorg en Welzijn Gooi en Vechtstreek en omstreken – maart 2021

Zorg en Welzijn Gooi en Vechtstreek en omstreken

Weespernieuws.nl - 28 april 2021


NHnieuws.nl - 4 maart 2021

Een jaar corona in de uitvaartbranche: "Hoop dat creativiteit wordt voortgezet"

NOORD-HOLLAND - Walk through-condoleances, livestreams en koffie to go: het coronavirus heeft ook de uitvaartbranche afgelopen jaar flink op z'n kop gezet. Toch blijken uitvaartondernemers en nabestaanden liever in mogelijkheden te denken dan in beperkingen. NH Nieuws zocht uit welke ontwikkelingen en trends een langer leven beschoren zijn en welke waarschijnlijk een stille dood zullen sterven.

 [lees verder...]

NH Nieuws corona uitvaartbranche

Weesp B2B - september 2020 | Funeral planner, Monique Houtzager gaat voor de persoonlijke touch bij uitvaart

Weesp B2B portret Monique Houtzager september 2020

Weespernieuws - 12 september 2020 Zaterdagportret | 'funeral planner' Monique Houtzager

Landelijke media - maart 2020

Toen het besmettelijke coronavirus -COVID-19- en de dodelijkheid, voor veelal ouderen en mensen met een zwakke gezondheid, stukje bij beetje dichterbij kwam, werd Monique geïnterviewd. Het interview ging dieper in op hoe moest worden omgegaan met opbaringen en uitvaarten. Het artikel verscheen landelijk in vele off- en online media, zoals Weespernieuws.nl  -  RTL nieuws  -  AD  -  Zeelandnet.nl  -  Mensenlinq.nl  -  Noordhollandsdagblad.nl  -  Metronieuws 

NHnieuws.nl - 3 maart 2020

Weesper uitvaartondernemer: "Overleden coronapatiënten niet thuis opbaren"

WEESP - Hoewel het coronavirus in Nederland nog geen dodelijke slachtoffers heeft geëist, lijkt dat een kwestie van tijd. Nabestaanden komen dan voor een flink dilemma te staan. Want wat doe je met een lichaam waarop het virus drie dagen kan overleven? "Ik zou thuis opbaren afraden", aldus Weesper uitvaartondernemer Monique Houtzager.

[lees verder...]

Welkom in Weesp en Weesper Nieuws - 5 februari 2020

Troost rond Valentijn >>