Contact Monique Houtzager bij brug Weesp uitvaartbegeleider Weesp

Contact

Uitvaartverzorger Weesp dag en nacht bereikbaar op 06-23309339

Contactgegevens

In Memoriam Uitvaarten
Monique Houtzager,
uitvaartverzorger & ceremoniebegeleider

Email
info@inmemoriamuitvaarten.nl

Telefoonnummer
06 - 233 09 339

Contact Monique Houtzager bij brug Weesp freelance uitvaartbegeleider

Correspondentie-adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ  Weesp

Locatie-adres Weesp:
Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110A

Opbaarlocatie:
Uitvaartcentrum van uw keuze >>

Afscheidslocatie:
Crematorium/Begraafplaats van uw keuze of een bijzondere locatie van uw keuze >>


KvK-nummer
73611603

Referenties

"Monique heeft ons veel geregel uit handen genomen na het overlijden van mijn man. Ze had goede suggesties en adviezen. Bovendien hebben we ons ook niet druk hoeven maken over het uitkeren van de uitvaartverzekering. Met veel empathie regelde ze alles zoals we het wilden. Tot en met een condoleance in het Hotel Hart van Weesp. Wij hebben haar hulp in deze chaotische en emotionele periode erg op prijs gesteld. Ook hoe zij op de dag van de uitvaart de kleinkinderen betrok bij het afscheid. Het was een prettig en persoonlijk contact. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Hierbij bedank ik haar nogmaals voor alle goede zorgen. Met vriendelijke groet, Willy van Raam" (2020)

"Beste Monique, Dank voor je uitstekende begeleiding en organisatie van de uitvaart van mijn vader. Je hebt alles precies zo geregeld als besproken, je was attent, altijd bereikbaar en heel responsief. Het zijn nooit prettige trajecten maar jouw professionele en trefzekere manier van handelen heeft ons rust gebracht en ons veel praktische zorgen uit handen genomen. Uitstekend gedaan, dank daarvoor! Groet Matthijs" (2020)

"Beste Monique, Wij als familie kijken terug op een mooie en verdiende uitvaart van Willy. Wij willen jou enorm bedanken voor de goede begeleiding in deze. Jouw
flexibiliteit en oog voor detail in de voorbereidende fase en de rust die je uitstraalde tijdens de dienst was erg professioneel. De aanzienlijke hoeveelheid aan foto's die door jouw kunde allemaal te zien waren tijdens de dienst was voor ons erg waardevol. Nogmaals onze dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Eddy van der Linde" (2020)

En lees hier nog meer referenties...