Contact Monique Houtzager bij brug Weesp uitvaartbegeleider Weesp

Contact

Uitvaartverzorger Weesp dag en nacht bereikbaar op 06-23309339

Contactgegevens

In Memoriam Uitvaarten
Monique Houtzager,
uitvaartverzorger & ceremoniebegeleider

Email
monique@inmemoriamuitvaarten.nl

Telefoonnummer
06 - 233 09 339

Monique Houtzager

Correspondentie-adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ  Weesp

Locatie-adres Weesp:
Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110A

Opbaarlocatie:
Uitvaartcentrum van uw keuze >>

Afscheidslocatie:
Crematorium/Begraafplaats van uw keuze of een bijzondere locatie van uw keuze >>


KvK-nummer
73611603

Referenties

"Monique Houtzager is een aangename, bekwame vakvrouw, die ontzettend goed met haar vak bezig is. Ze is efficiënt en empathisch. Ik kwam toevallig bij haar terecht, maar ik had me geen betere kunnen wensen. Door Monique heb ik een andere kijk gekregen op wat goede uitvaartorganisatie en -begeleiding kan en moet zijn. Hulde!! Groet, Frank Luiten" (2020)

"Monique heeft ons veel geregel uit handen genomen na het overlijden van mijn man. Ze had goede suggesties en adviezen. Bovendien hebben we ons ook niet druk hoeven maken over het uitkeren van de uitvaartverzekering. Met veel empathie regelde ze alles zoals we het wilden. Tot en met een condoleance in het Hotel Hart van Weesp. Wij hebben haar hulp in deze chaotische en emotionele periode erg op prijs gesteld. Ook hoe zij op de dag van de uitvaart de kleinkinderen betrok bij het afscheid. Het was een prettig en persoonlijk contact. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Hierbij bedank ik haar nogmaals voor alle goede zorgen. Met vriendelijke groet, Willy van Raam" (2020)

"Beste Monique, Dank voor je uitstekende begeleiding en organisatie van de uitvaart van mijn vader. Je hebt alles precies zo geregeld als besproken, je was attent, altijd bereikbaar en heel responsief. Het zijn nooit prettige trajecten maar jouw professionele en trefzekere manier van handelen heeft ons rust gebracht en ons veel praktische zorgen uit handen genomen. Uitstekend gedaan, dank daarvoor! Groet Matthijs" (2020)


En lees hier nog meer referenties...