Contact Monique Houtzager bij brug Weesp uitvaartbegeleider Weesp

Contact

Uitvaartverzorger Weesp dag en nacht bereikbaar op 06-23309339

Contactgegevens

In Memoriam Uitvaarten
Monique Houtzager,
uitvaartverzorger, ceremoniebegeleider

Email
info@inmemoriamuitvaarten.nl

Telefoonnummer
06 - 233 09 339

Contact Monique Houtzager bij brug Weesp freelance uitvaartbegeleider

Correspondentie-adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ  Weesp

Opbaarlocatie:
Uitvaartcentrum van uw keuze >>

Afscheidslocatie:
Crematorium/Begraafplaats van uw keuze of een bijzondere locatie van uw keuze >>


KvK-nummer
73611603

Referenties

“Lieve Monique, als wij over jou praten, dan hebben we het over “onze Monique”! Wat heb je ons fantastisch begeleid en geïnspireerd deze dagen en wat was je er ook voor onze kleinkinderen. Enorm bedankt en graag tot snel op de koffie!” (2019)

”Beste Monique, wij vonden allen de uitvaart een heel mooie en waardige afsluiting van deze enerverende week. Iedereen zal aan deze uitvaart met warme gevoelens terugdenken. Dank voor de zeer goede begeleiding. Je bent geboren voor dit vak!” (2018)

”Lieve Monique, hierbij wil ik je nogmaals bedanken hoe jij alles geregeld hebt voor ons. De warmte die je uitstraalde. Wat een werk heb jij voor ons verzet en wat deed je dat met hart en ziel. Geweldig dat je op mijn verzoek iets fleurigs hebt aangetrokken. De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan, daarom ben ik blij met de cd-opname. Ik draai hem soms twee keer per dag. Lieve Monique, ik weet niet of we elkaar nog terugzien, maar het was mij een genoegen je te leren kennen.” (2018)

”Beste Monique, hierbij wil ik je alsnog bedanken voor de manier waarop je ons afscheid van onze moeder hebt begeleid. Het is prachtig  en rustig verlopen en mijn moeder zou geglunderd hebben van trots. Nogmaals hartelijk dank!” (2017)

”Hallo Monique, namens mijn hele familie wil ik jou enorm bedanken voor de zeer professionele en prachtige begeleiding van deze moeilijke dag. Het was precies zoals wij voor ogen hadden.” (2017)