Contact Monique Houtzager bij brug Weesp uitvaartbegeleider Weesp

Contact

Uitvaartverzorger Weesp dag en nacht bereikbaar op 06-23309339

Contactgegevens

In Memoriam Uitvaarten
Monique Houtzager,
uitvaartverzorger & ceremoniebegeleider

Email
monique@imuitvaarten.nl

Telefoonnummer
06 - 233 09 339

Monique Houtzager

Correspondentie-adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ  Weesp

Locatie-adres Weesp:
Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110A

Opbaarlocatie:
Uitvaartcentrum van uw keuze >>

Afscheidslocatie:
Crematorium/Begraafplaats van uw keuze of een bijzondere locatie van uw keuze >>


KvK-nummer
73611603

Referenties

"We kijken terug op een verdrietige maar vooral prachtige levensviering. Jammer dat mijn vader het zelf niet heeft kunnen beleven. Monique is zeer betrokken. Betreffende persoonlijke wensen is er heel veel mogelijk, het voelde als een samenwerking waardoor wij als familie ook regie konden behouden, realistisch betreffende planning, punctueel, betrouwbaar, zeer goed bereikbaar (nog nooit zoveel met iemand geappt). Het was heel goed georganiseerd. Dank! Familie Denkers" (2021)

"Een fijne benadering, er werd gehoor gegeven aan onze wensen, zoals zelf de laatste verzorging van onze moeder te mogen doen. Volgens afspraak kwam een betrokken zorgteam haar daarna ophalen en overbrengen naar het uitvaartcentrum, ondanks het nachtelijk uur. Met veel respect werd moeder uitgeleide gedaan in de rouwauto tot aan de hoek van de straat. Ook aan kleine dingen was gedacht, zoals tijdens de uitvaartceremonie lag er op elke stoel een paar zakdoekjes met een wikkel met de afbeelding van onze moeder. We kijken met een goed gevoel terug op een persoonlijke en waardige uitvaart. Monique bedankt, familie Perdijk" (2021)

"Niets dan lof voor Monique. Vanaf het eerste contact voor het overlijden tot de afronding na de uitvaart waren we onder de indruk van haar warmte, deskundigheid, zorgvuldigheid en rust. We zijn als familie zeer dankbaar voor de uiterst prettige wijze waarop ze het overlijden en de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa heeft begeleid.  familie Veenstra" (2021)

"Monique Houtzager is een aangename, bekwame vakvrouw, die ontzettend goed met haar vak bezig is. Ze is efficiënt en empathisch. Ik kwam toevallig bij haar terecht, maar ik had me geen betere kunnen wensen. Door Monique heb ik een andere kijk gekregen op wat goede uitvaartorganisatie en -begeleiding kan en moet zijn. Hulde!! Groet, Frank Luiten" (2020)

En lees hier nog meer referenties...