Contact Monique Houtzager bij brug Weesp uitvaartbegeleider Weesp

Contact

Uitvaartverzorger Weesp dag en nacht bereikbaar op 06-23309339

Contactgegevens

In Memoriam Uitvaarten
Monique Houtzager,
uitvaartverzorger, ceremoniebegeleider

Email
info@inmemoriamuitvaarten.nl

Telefoonnummer
06 - 233 09 339

Contact Monique Houtzager bij brug Weesp freelance uitvaartbegeleider

Correspondentie-adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ  Weesp

Locatie-adres Weesp:
Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110A

Opbaarlocatie:
Uitvaartcentrum van uw keuze >>

Afscheidslocatie:
Crematorium/Begraafplaats van uw keuze of een bijzondere locatie van uw keuze >>


KvK-nummer
73611603

Referenties

"Monique, toen we je benaderden hadden wij een bijzondere uitvaartdienst voor ogen. Je luisterend oor en inspirerende gedachten maakten dat we uitermate plezierige gesprekken met je hadden. Dankzij jouw professionaliteit is het niet alleen een bijzondere maar tevens een zeer liefdevolle en mooie dienst geworden. Wij denken met warme gevoelens op de dag terug. Wij zien elkaar ongetwijfeld weer in Weesp of in de City of Wesopa. Hartelijke groet,Paul" (2020)

"Monique, je bent een oprecht lieve vrouw die geboren lijkt voor haar werk. Je doet je werk met liefde.
Dankjewel! Lina Brouwer" (2019)

"Hoi Monique, ik wil nog even ‘digitaal’ afscheid van je nemen, want ik moest na de uitvaart meteen weg. Rustig wandelend naar de tram overdacht ik onze samenwerking. Klasse, fijn om met jou samen te werken. Je bent een warme invoelende vrouw, met gevoel voor de finesse en detail. Je fotootje in je mail geeft een indruk, maar life is beter. Je bent open en eerlijk en spreekt recht vanuit je hart. Dankjewel! Door jouw niet nadrukkelijke aanwezigheid: You were the boss… All the best! Ds Cees van Steenis" (2019)

“Lieve Monique, Zonder dat ik jou kende was Weesp voor mij het teken dat het goed was voor jou te kiezen. Mijn allerbeste vriend en maatje Johan was er na een kort ziekbed van 5,5 week ineens niet meer en dat was heftig. Jij hebt mij en mijn gezin bij de hand genomen om een fantastisch afscheid te regelen. Jouw rust, vriendelijkheid, fijne stem en warme empathie hebben het voor ons mogelijk gemaakt om over alles goed te kunnen nadenken en het is precies gegaan zoals wij het wilden. Ook de moeite die jij hebt gedaan om, ondanks het warme weer (het was circa 30 graden) aan mijn belofte aan Johan te kunnen voldoen om hem thuis te laten komen. Het is jou gelukt om een manier en de juiste mensen te vinden die dit mogelijk konden maken. Dit heeft voor mij veel betekend. Jij bent een vrouw die zó geschikt is voor dit werk en hopelijk voorlopig niet maar ik zal jou zeker de volgende keer weer alles laten verzorgen. Met lieve groet, Julia” (2019)

En lees hier nog meer referenties...