Uitvaartwensen vastleggen Schapen op hei

Uitvaartwensen vastleggen

Houd de regie over uw eigen uitvaart en ontlast uw nabestaanden

Uw uitvaartwensen vastleggen

U praat misschien niet graag over uw eigen uitvaart; over de dood praten en denken is en blijft moeilijk. Vooral als het gaat om uw eigen dood en afscheid. Toch brengt het veel voordelen met zich mee als u uw uitvaartwensen vastlegt, ongeacht uw leeftijd en gezondheid. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. U weet namelijk zelf het best hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Download hier uw uitvaartwensen formulier >> 

Nabestaanden vinden het vaak moeilijk keuzes te maken over een uitvaart. Er moeten ook veel keuzes gemaakt worden. Het is dan fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Uw wensen bieden hun houvast om uw afscheid in te vullen zoals u het gewild zou hebben en zoals u herinnerd wilt worden.

Inzicht in kosten uitvaart

Als u nadenkt over uw uitvaartwensen en deze gaat vastleggen, krijgt u ook inzicht in de kosten van de uitvaart. Dat biedt u de mogelijkheid dit bedrag te reserveren of hiervoor te sparen.

Wilt u…

Weten wat de mogelijkheden zijn?

De regie over uw eigen afscheid?

Uw nabestaanden ontlasten?

Alvast het afscheid van uw naaste bespreken?

Weten wat de kosten zijn?

Meer weten over het vastleggen van uw uitvaartenwensen?

Monique Houtzager maakt graag een afspraak met u waar en wanneer het u het beste schikt. Zij informeert u over de mogelijkheden en helpt u desgewenst bij het vastleggen van uw uitvaartwensen of die van uw naaste. Bewaar uw uitvaartwensen vervolgens bij uw uitvaartverzekeringspolis(sen). In elk geval op een plek waarvan uw naasten op de hoogte zijn.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.