In Memoriam Uitvaarten

Behoud de regie over uw eigen uitvaart en ontlast uw nabestaanden:
maak nu een afspraak voor een voorbespreking via 06 - 233 09 339

Uw uitvaartwensen vastleggen

U praat misschien niet graag over uw eigen uitvaart; over de dood praten en denken is en blijft moeilijk. Vooral als het gaat om uw eigen dood en afscheid. Toch brengt het veel voordelen met zich mee als u uw uitvaartwensen vastlegt, ongeacht uw leeftijd en gezondheid. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. U weet namelijk zelf het best hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Nabestaanden vinden het vaak moeilijk keuzes te maken over een uitvaart. Er moeten ook veel keuzes gemaakt worden. Het is dan fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Uw wensen bieden hen houvast om uw afscheid in te vullen zoals u het gewild zou hebben en zoals u herinnerd wilt worden.

 

U kunt via de link hieronder het uitvaartwensenformulier downloaden en uitprinten; vervolgens kunt u uw uitvaartwensen zelf invullen. Wilt u hulp bij het invullen van uw uitvaartwensen, belt u dan gerust 06 – 233 09 339.

Inzicht in kosten uitvaart

Als u nadenkt over uw uitvaartwensen en deze gaat vastleggen, kunt u ook inzicht krijgen in de kosten van de uitvaart. Dat biedt u de mogelijkheid dit bedrag te reserveren of hiervoor te sparen. Wilt u inzicht in de kosten van de door u gewenste uitvaart, stuurt u dan het ingevulde wensenformulier naar info@inmemoriamuitvaarten.nl of per post naar:


In Memoriam Uitvaarten
Blomstraat 5a
1382 AJ  Weesp

Wilt u de regie over uw eigen afscheid en hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen?

Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden en de keuzes die u kunt maken en helpen u desgewenst bij het vastleggen van uw uitvaartwensen of die van een naaste. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken waar en wanneer het u het beste schikt. Tevens geven wij u dan een concreet kostenoverzicht op basis van de uitvaartwensen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

Rozenblaadjes uitvaartkist

Waar bewaart u uw uitvaartwensen?

Ons advies is uw wensen te bewaren in bijvoorbeeld de map met uw uitvaartverzekeringspolis(sen); in elk geval op een plek waarvan uw naasten op de hoogte zijn.