Uitvaartwensen vastleggen Schapen op hei

Uitvaartwensen vastleggen

Behoud de regie over uw eigen uitvaart en ontlast uw nabestaanden:

maak nu een afspraak voor een 'voorbespreking' T 06 - 233 09 339

Uw uitvaartwensen vastleggen

U praat misschien niet graag over uw eigen uitvaart; over de dood praten en denken is en blijft moeilijk. Vooral als het gaat om uw eigen dood en afscheid. Toch brengt het veel voordelen met zich mee als u uw uitvaartwensen vastlegt, ongeacht uw leeftijd en gezondheid. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. U weet namelijk zelf het best hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Nabestaanden vinden het vaak moeilijk keuzes te maken over een uitvaart. Er moeten ook veel keuzes gemaakt worden. Het is dan fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Uw wensen bieden hen houvast om uw afscheid in te vullen zoals u het gewild zou hebben en zoals u herinnerd wilt worden.

U kunt via de link hieronder het uitvaartwensenformulier downloaden en uitprinten; vervolgens kunt u uw uitvaartwensen zelf invullen. Wilt u hulp bij het invullen van uw uitvaartwensen, belt u dan gerust 06 - 233 09 339.

Download hier uw uitvaartwensen formulier >> 

Inzicht in kosten uitvaart

Als u nadenkt over uw uitvaartwensen en deze gaat vastleggen, kunt u ook inzicht krijgen in de kosten van de uitvaart. Dat biedt u de mogelijkheid dit bedrag te reserveren of hiervoor te sparen. Wilt u inzicht in de kosten van de door u gewenste uitvaart, stuurt u dan het ingevulde wensenformulier naar info@inmemoriamuitvaarten.nl of:

In Memoriam Uitvaarten
Blomstraat 5a
1382 AJ  Weesp

Wilt u…

  • Informatie over de mogelijkheden?
  • De regie over uw eigen afscheid?
  • Uw nabestaanden ontlasten?
  • Alvast het afscheid van uw naaste bespreken?
  • Weten wat de kosten van de gewenste uitvaart zijn?
  • Weten wat de huidige verzekeringswaarde van uw uitvaartpolis is?

En wilt u hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen?

Wij maken graag een afspraak met u waar en wanneer het u het beste schikt. Wij informeren u over de mogelijkheden en helpen u desgewenst bij het vastleggen van uw uitvaartwensen of die van uw naaste. Tevens geven wij u een concreet kostenoverzicht op basis van de uitvaartwensen. Bewaar uw wensen vervolgens bijvoorbeeld bij uw uitvaartverzekeringspolis(sen). In elk geval op een plek waarvan uw naasten op de hoogte zijn.

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.