Referenties

Referenties

Ik ben dankbaar voor Monique haar professionaliteit, menselijkheid en creativiteit. Een zeer ervaren vakvrouw met een dito team om haar heen. Een viering van een leven is niet zomaar iets simpels en samen met Monique hebben we op een unieke manier het leven van mijn lief mogen vieren in onze eigen geliefde tuin. Aan alle details is gedacht, er is tijd en aandacht voor verdriet, de communicatie verloopt helder, kordaat, professioneel en er is echt sprake van ontzorgen van begin tot en met de nazorg. Mijn dank is zeer groot. Moos Stafleu

Beste Monique, Het afscheid van onze 100-jarige moeder Mientje Hagen-Soppe is precies gegaan zoals wij het voor ogen hebben gehad. De hele organisatie rondom het afscheid klopte. De rust die jij uitstraalde naar ons als gezin heb ik als heel prettig ervaren. Je was er, maar ook weer niet! Dit vond ik erg plezierig. Een groot compliment is de wijze waarop je de achterkleinkinderen betrok bij het afscheid van hun omama / overgrootmoeder was heel bijzonder! Dit heeft voor hen zeker bijgedragen dat ze aan dit afscheid mooie en positieve gedachten en herinneringen overhouden! Dit kunnen ze meenemen naar een volgend verlies. Ik heb ook veel mooie reacties gekregen van de genodigden! Hoe de band met bloemen en het tekenen op de kist er mooi en liefdevol uitzag! Ik hoop dat je nog veel afscheidsmomenten mag begeleiden! Ik geef jouw naam en organisatie graag door.
Met vriendelijke groet, Lia Hagen

Inspiratie Uitvaart Bloemenband

Monique heeft een natuurlijke rust en warmte over zich en dat sprak ons aan vanaf het eerste contact. Ze neemt echt je zorgen weg over alle keuzes die er gemaakt moeten worden en neemt je aan de hand tijdens het hele proces. Je kunt echt op haar bouwen en ook daarna. Als je niet het standaard afscheid wil hebben in een crematorium, maar een persoonlijk afscheid waarin al jouw persoonlijke wensen worden meegenomen, dan moet je bij Monique zijn. Zeer prettig in de omgang. Wat een geluk dat wij haar gevonden hebben.
Evelien Landen-Wreesmann

Hele warme en persoonlijke uitvaartbegeleiding mogen ontvangen na het verlies van mijn vader. Goed met ons meegedacht en een paar verrassende persoonlijke attenties waardoor wij het gevoel kregen dat er in deze moeilijke tijd ook ècht oog voor een dierbaar afscheid was. Bedankt Monique!
Sandra Strijland-Kersten

Tips persoonlijke afscheidsspeech schrijven in memoriam

Angelique heeft wederom een uitvaart verzorgd in onze familie. Op mijn aanbeveling. En ze heeft het volledig waar gemaakt. Het was een alles behalve standaard uitvaart op een ongewone locatie zonder de specifieke aula faciliteiten. De voorbereiding liep weer erg soepel en ze was áltijd direct bereikbaar. Haar begeleiding tijdens de ceremonie is oprecht en respectvol. Wij zijn haar dankbaar.
Léon de Vos

Referentie graf bloemen

Heel prettige en persoonlijke begeleiding in de hectische tijd die volgt na een overlijden en ook nog na de eigenlijke uitvaart. Creatieve inbreng in de organisatie en uitvoering van de uitvaart. Heldere afspraken en goed gedocumenteerde informatie. Openstaan voor onze persoonlijke wensen m.b.t. de uitvaart. Mijn gezin en ik bewaren hele goede herinneringen aan het afscheid dankzij de inbreng van Monique van in Memoriam Uitvaarten.
Koos van Borsje-van Berkel

Als nabestaanden hadden wij heel duidelijk voor ogen wat wij wilden. En dat was duidelijk niet het standaardpakket dat wij bij veel uitvaarten hebben gezien.In Memoriam Uitvaarten heeft ons hier op een zeer persoonlijke en warme wijze in begeleid, en heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van onze vader in onze herinneringen zal voortleven als een fijne afsluiting van het leven van onze vader.
Familie Van Gemert

Monique heeft met haar kennis en empathie de uitvaart van mijn man perfect geregeld. Met name het afstemmen van onze wensen, het contact met mij en mijn dochters en het samenbrengen van dit alles heeft ons een warm, respectvol en mooi afscheid gegeven waar wij met een goed gevoel op terugkijken.
Lenny, Wendy en Lyanne van Hal

Bloem liefde afscheid

Alles werd voor ons geregeld. Dit gaf ons alle tijd om afscheid te nemen. Het contact met Angelique was heel erg fijn, ze is een lieve, vriendelijke en meelevende vrouw. Echt een schat! Tijdens de crematieplechtigheid werden er door haar nog mooie aanvullende woorden gegeven. Dat werd erg gewaardeerd. Wij kijken terug op een mooi afscheid en zijn jullie daar heel dankbaar voor.
Groet, Carla Gerritsen

Monique heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd 5 jaar geleden. Dat is ons zo goed bevallen dat we haar ook gevraagd hebben om de uitvaart van mijn moeder te verzorgen. We kunnen niet anders zeggen dat het tot in de puntjes verzorgd was. Het overleg met Monique van In memoriam uitvaarten liep soepel, ze reageert snel op vragen of verzoeken. Ze komt met goede voorstellen, heeft kennis van zaken. Afhandeling is duidelijk en correct, daarbij is Monique ook heel prettig in de omgang. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer, kunnen wij In Memoriam Uitvaarten van harte aanbevelen.
Rita en Herbert

Condoleance register

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons begeleid na het overlijden van onze vriendin/mijn zus Anita. Met haar hulp hebben we er een heel bijzonder en liefdevol afscheid van kunnen maken (een mooie buitenlocatie met muziek, sprekers, ijsjes en bellenblaas). Zo helemaal passend bij Anita.Monique is zeer betrokken, voelt feilloos aan wat de bedoeling is en wat er nodig is. Ze neemt veel werk uit handen, geeft advies en tips en heeft oog voor detail. Kortom, wij vinden Monique een super lieve vrouw, echt een topper zoals ze ons tot steun is geweest!
Marion, Pien, Mirella en Inge

Op 1 mei verloren wij onze vader. Wij wilden graag een heel waardig afscheid. Zeker niet zoals dat bij onze moeder in 2021 ging. We besloten op ons gevoel af te gaan. Goede keus. Monique belde meteen terug en kwam direct voor een gesprek. Het voelde goed. De begeleiding van Monique was werkelijk fantastisch. Zo betrokken. Ontzorgen, advies en altijd bereikbaar. De uitvaart was alles wat wij ervan verwachtten. Tot onze verbazing had Monique voor zoveel bijzondere persoonlijke touches gezorgd. De kleinkinderen kregen speciale aandacht. Ook daarna een goed contact gehouden. Voor ons was de zorg van Monique echt van onschatbare waarde!!!! 4 meiden en alle 4 dankbaar voor haar betrokkenheid, persoonlijke benadering, begeleiding en zeer respectvolle uitvaart.
“De meiden” (Cindy, Jildes, Kim & Jessica)

Toen duidelijk werd dat mijn man niet lang meer zou leven, nam ik contact op met in Memoriam voor een oriënterend gesprek en zo maakte ik kennis met Angelique. Zij is vriendelijk, rustig en zeer empathisch, geeft goed advies en laat ruimte voor eigen wensen, staat op elk gewenst moment voor je klaar en is attent. Zo nam zij niet alleen knuffels mee voor de (peuter)kleinkinderen, maar ook voor de nog ongeboren baby. De familie en ik danken haar voor de warme en liefdevolle manier waarop zij de uitvaart heeft begeleid en bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan.
Carla van Telgen-de Vries

Referentie augustus 2022

Monique voelde als een vriendin die ons, op een rustige, liefdevolle manier, door het hele proces van het afscheid van onze moeder/oma/omi leidde. Zij wist steeds de juiste snaar te raken en kwam met voorstellen voor de aankleding van de begrafenis waar wij erg blij mee waren. Voorstellen voor teksten en lay-out voor de kaart; de bloemenband om de kist van mijn moeder die wij zelf tijdens een bloemenceremonie op de dag van de begrafenis met elkaar gevuld hebben; dat wij mijn moeder zelf, lopend, naar de kerk konden begeleiden via de route die zij zelf zo vaak gelopen heeft en na de kerkdienst en de begrafenis het informele samenzijn dat helemaal in het teken stond van de dingen (het lekkers) waar mijn moeder zo van hield. Wij kregen veel positieve reacties over de zorgvuldigheid waarmee alles geregeld was. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij met mooie herinneringen aan het afscheid van onze moeder/oma/omi terug kunnen denken. Wij willen Monique en haar medewerkers dan ook hartelijk bedanken voor alles wat zij voor ons betekend heeft!
Ans de Jong

Monique heeft ons ‘ontzorgd’ tijdens het regelen van de uitvaart van onze lieve mama. Ze nam de tijd om goed naar ons te luisteren en heeft oog voor detail. Wij kijken met een ontzettend goed en warm gevoel terug op de uitvaart. Louisette van Laere
Duurzame uitvaart Rouwbakfiets
Monique is in control en laat niets aan het toeval over. Dat geeft een gerust gevoel. Een uitvaartceremonie moet nou eenmaal perfect verlopen. Verder is ze een buitengewoon sympathieke vrouw met veel empathie. Ik kan haar zeker aanbevelen. Rob van Brakel

Monique heeft namens In Memoriam uitvaarten een hele mooie begeleiding aan ons als familie geboden. Met veel persoonlijke attenties en zorg heeft zij deze zware periode voor ons dragelijk helpen maken. Monique heeft echt aandacht voor de nabestaanden! Met als resultaat een mooie uitvaart voor onze moeder.
Jill & Mandy

Ontzettend fijn geholpen door Angelique. Direct vanaf het eerste telefooncontact heel liefdevol geholpen en alle begeleiding gehad die nodig was! Angelique heeft ook de uitvaartceremonie prachtig geleid en zelfs een speech voorgedragen namens mijn moeder.
Groet, Beau Meijerink

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Monique is zeer betrokken. Alle wensen die wij hadden werden tot in puntjes geregeld. Wat een fijne lieve vrouw. Top geregeld allemaal. Ik zal In Memoriam Uitvaarten aan iedereen aanbevelen.
Carla Teerhuis-Cornelisse

Het was een plotselinge overlijden waarbij er veel op ons afkwam. De persoonlijke begeleiding vanuit Monique was enorm fijn. Zij is vriendelijk, professioneel, zorgzaam en erg betrokken. Dit was de meest hectische week in ons leven en dankzij Monique hebben wij met elkaar een hele mooie uitvaart weten te organiseren. Het was een mooie afscheid. In deze moeilijke fase op deze manier de nabestaanden bijstaan is dan ook zeer waardevol. Dank je wel Monique voor alle goede zorgen en de gehele organisatie eromheen.
Roepa Khoenkhoen

Monique heeft ons fantastisch begeleid bij het afscheid van mijn vrouw/onze moeder. Zij denkt van het begin tot het einde mee, is rustig en houdt het overzicht. De ceremonie heeft zij goed begeleid met aan het einde een mooi slot-/dankwoord. Zij is niet teveel op de voor- of achtergrond, precies goed. Monique attendeerde ons op de uitvaartbus i.p.v. een rouwauto. Dit is een prachtig retro bus waar familie en vrienden, rondom de kist en alle bloemen, kunnen zitten. Wij hebben op die manier onze moeder omringd en begeleid naar Crematorium Laren. Bijzonder mooi. Monique is een warm persoon en organisatorisch was alles perfect geregeld. 
Warme groet, Max en Karin Eckhardt

Liefde ballon uitvaart
Referentie Mary Fakkeldij

Ik wil mijn waardering uitspreken over de begeleiding bij de uitvaart van onze moeder op 10 februari 2023, door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Door haar persoonlijke en vriendelijke aanpak hebben wij, naar omstandigheden, een mooie dag gehad. Alles is tot in de puntjes verzorgd en uitstekend geregeld. Heel fijn om hier geen zorgen over gehad te hebben.
Groet, Ronald Willemsen

Graf vol bloemen

Ik wilde van de uitvaart van mijn man een feest maken. En dat is meer dan gelukt. Monique wist al onze wensen in te vullen waardoor wij nog steeds met een grote glimlach terugdenken aan 2 hele bijzondere dagen. Ik word nog bijna dagelijks door mensen aangesproken hoe bijzonder, mooi en intens ze dit afscheidsfeest hebben ervaren.
Elles Bijlsma

Onlangs heeft Monique de uitvaart van mijn geliefde moeder begeleid en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Ze is iemand die met je meedenkt, wat erg fijn is in tijden van intens verdriet. Ze liet niets aan het toeval over en alles was tot in de puntjes verzorgd. 10 minuten voor de ceremonie begon, had ik nog een last minute verzoek of ze mijn toespraak kon voorlezen, wat ik zelf op dat moment niet kon opbrengen. Zonder enige twijfel ging ze hiermee akkoord en heeft ze mijn laatste woorden aan mijn moeder met 100% tevredenheid overgebracht. Monique heel erg bedankt, we zijn erg dankbaar voor wat je voor ons hebt kunnen betekenen.
Jim Wong

Referenties Uitvaart Weesp

Oprechte en betrokken samenwerking was het met je Monique! Zorgvuldig, met gevoel voor detail en kwaliteit. Zeker voor mensen die wat meer of wat anders dan ‘gemiddeld’ willen en daartoe ook de mogelijkheid hebben, ben je de meest aan te bevelen uitvaartvrouw. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van ons moedertje op natuurbegraafplaats Nieuw Valkeveen, heel erg bedankt daarvoor!
Nanneke Snijder

Referentie In Memoriam

De uitvaart was uitstekend georganiseerd; alles was piekfijn geregeld en ik moet zeggen ook jouw persoonlijkheid was een zeer goede ervaring. het persoonlijke contact met mij als weduwnaar was zeer naar wens. Ga zo door want meer mensen zouden dit, ondanks het verlies, moeten ervaren. Heel erg bedankt.
Evert Greefkes

Vanaf het eerste telefoongesprek, midden in de nacht, in het weekend, tot de laatste afrondende afspraak, hebben wij een heel fijn contact gehad. Monique leest het gezin en de wensen en vertaalt dat in een passend en persoonlijk afscheid. Met haar creatieve geest en vrouwelijke intuïtie voegt zij warme belevingen toe. Soms spontaan, omdat het zo loopt. Soms doordacht, omdat het zo past. Zowel bij de condoleance, als bij de uitvaart. Het is een heel mooi afscheid geworden, ontzettend waardevol in de verwerking van ons grote verdriet. Dank je Monique, we hebben een hele goede keuze gemaakt door jou te bellen…
Willem Schutte

Uitvaartkist Dragers kist begrafenis kosten

Je dierbare verliezen is verschrikkelijk, je kind verliezen is een onbeschrijfelijk verdriet. Monique heeft ons hierin liefdevol en professioneel begeleidt. Op de uitvaart was aan alles gedacht en alles was tot in ieder detail verzorgd en geregeld. Het afscheid wat wij in gedachte hadden, heeft Monique van A tot Z gerealiseerd.
Lars en Simona

Bloemen bij afscheid overledene

De gehele uitvaart was uitstekend verzorgd. Goede voorbereiding, goede nazorg. Veel empathie in de persoonlijke contacten. Fijn dat we Monique Houtzager zo hebben leren kennen!
Barend Abrahamse

Referentie Monique Houtzager

Angelique Schildt heeft ons op een zeer prettige en professionele wijze begeleid in de uitvaart van mijn moeder. Alles was tot in puntjes geregeld, zowel vooraf als tijdens de uitvaart zelf. Het mooiste compliment wat ik haar kan geven is dat één van de genodigden na de uitvaart aan mij vroeg of zij iemand van de familie was! Dat zegt volgens mij genoeg over de betrokkenheid van Angelique en haar persoonlijke benadering. We zijn dankbaar voor het waardige afscheid wat we mijn moeder hebben kunnen geven.
Janny van der Sluys

Hoe fijn is het om na een afscheid te kunnen zeggen:
– dat het allemaal geheel naar wens m.a.w. perfect is gelopen
– dat meer dan recht is gedaan aan het leven van de overledene
– dat wij als nabestaanden een heel goed gevoel hebben over de persoonlijke manier waarop we zijn begeleid
– dat, ondanks de lastige periode rondom Kerst, er tijd en aandacht was voor elkaar en voor details
– dat wij de manier waarop In Memoriam Uitvaarten de uitvaart heeft verzorgd UITMUNTEND vinden met heel veel dank aan Angelique.

Staatsievervoer Open rouwauto met bloemen

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zo geweldig begeleid van begin tot eind en diverse ideeën aangedragen zodat het voor ons een afscheid is geworden waar we met een fijn gevoel op terug kijken. Mooi, persoonlijk en intiem. Met oog voor detail zijn al onze wensen vormgegeven. Niets dan lof.
Lenie van Eersel

Mooie symboliek van de olifant in het logo van In Memoriam Uitvaarten. Monique kwam met het idee om de uitvaart buiten te houden. Prachtige buitenplek compleet met pluktuin om met elkaar mooie bloemen voor bij de kist van mijn dochter te plukken. Zo passend. Was een bijzondere ervaring voor iedereen en zo mooi gedaan.
Sabina Lindeboom

Monique heeft ons tijdens & na het overlijden van onze vader bijgestaan en meegedacht met de laatste wensen. Het contact was heel warm en persoonlijk. In overleg hebben wij onze vader het afscheid kunnen geven wat wij in gedachten hadden en wat onze vader verdiende. Hier zijn wij Monique en haar team dankbaar voor.
Sylvia en Remco Vonk

Buitenaula Crematorium Den en Rust Bilthoven

“De uitvaart van onze vader werd op een heel fijne wijze door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten begeleid. Monique heeft qua werkwijze een mooie mix van empathie en doortastendheid en blinkt uit in de details. Ze kwam met goede tips en suggesties die ons in dit proces uitstekend hebben geholpen. Door haar inbreng is de rouwkaart mooier geworden dan dat wij ooit zelf hadden kunnen bedenken. De uitvaart zelf werd een heel mooi en passend afscheid wat ons veel troost geeft. “
Erik van Hulst

Vanaf het overlijden van de heer Hans Schut tot en met de uitvaart, heeft in Memoriam uitvaarten (Monique Houtzager) ons op een zeer prettige en rustige manier bijgestaan. Monique kwam met goede ideeën. Alles was perfect geregeld en in overleg met ons. De uitvaart zelf heeft diepe indruk achtergelaten, ook bij familie en vrienden. Zij hadden dit zo nog niet meegemaakt. De inrichting van de aula van de natuurbegraafplaats had Monique aangepast aan het gezelschap, heel informeel en chique. Het zag er heel mooi uit. Ook de lunch – met op de achtergrond Hans zijn geliefde jazzmuziek – was perfect geregeld. Ondanks het verdriet van het verlies waren wij zeer tevreden. Wij willen dit ook zeker doorvertellen aan anderen. Monique van In Memoriam Uitvaarten hartelijk dank. Ria van der Gun en Nora van der Meijden-Elderman
Rouwkaart Checklist bij een overlijden

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zeer professioneel en tegelijk vol empathie geholpen bij het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. De samenwerking was steeds heel prettig en ze ontzorgt daar waar mogelijk. Daarmee hebben we probleemloos een heel persoonlijke uitvaart kunnen samenstellen.
Jolet en Mieke Vermeulen

Hoe fijn is het om na een afscheid te kunnen zeggen: – dat het allemaal geheel naar wens m.a.w. perfect is gelopen – dat meer dan recht is gedaan aan het leven van de overledene – dat wij als nabestaanden een heel goed gevoel hebben over de persoonlijke manier waarop we zijn begeleid – dat, ondanks de lastige periode rondom Kerst, er tijd en aandacht was voor elkaar en voor details – dat wij de manier waarop In Memoriam Uitvaarten de uitvaart heeft verzorgd UITMUNTEND vinden met heel veel dank aan Angelique.
Roel Kalter

Goede ondersteunende voorbereiding, meedenken in alles. De warme persoonlijkheid van Monique Houtzager hebben een belangrijke rol gespeeld in de mooie persoonlijke uitvaart voor mijn man. Alles klopte. Ik vond het heel bijzonder en kan iedereen Monique aanbevelen.
Veel succes, Ilse Mulder-Wessel

Monique is bevlogen, respectvol en meelevend. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles geweldig mooi en tot in de puntjes geregeld was. Met oog voor alle details. Het afscheid van mijn man was daardoor warm en eervol. Monique heeft ons gedurende het hele proces enorm goed begeleid en geadviseerd in een voor ons zo moeilijke tijd. Met warmte en aandacht. Aan alles werd gedacht, niet alleen voor en tijdens de uitvaart maar ook daarna. Ondanks het grote gemis hebben wij een voldaan gevoel over het afscheid, het was geheel zoals wij hadden gehoopt. We kunnen Monique en haar team van harte aanbevelen.
Kaya Meulenbeld

liefde loslaten rouwen

In Memoriam, was zeer snel in hun reactie, en Monique heeft ons geweldig bijgestaan in deze moeilijke tijd. Zij specialiseert zich in achterblijvende partners met dementie wat ons enorm heeft geholpen. Alle informatie bronnen en checklist zijn echt super handig in een tijd die verwarrend is en vol met allerlei zaken om te organiseren. Heel veel dank! Het was een heel mooi afscheid mede dankzij jullie.
Ralf van der Ven

Vanaf het eerste telefonische gesprek voelde dit goed aan en ben ik gelijk in zee gegaan zonder te vragen wat de kosten zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik In Memoriam uitvaarten heb gekozen. De troost, hulp en begeleiding was vanaf het begin tot en met het einde uitstekend en alles was goed verzorgd. Je kan ze 24/7 benaderen en er wordt gelijk actie ondernomen. Iedereen die voor deze organisatie werkt, doet dit werk met veel passie en liefde. Zeker een aanbeveling waard! Fidelia Peralta

Voor meer referenties over de dienstverlening van In Memoriam Uitvaarten kunt u ook een kijkje nemen op Trustoo + Keurmerk persoonlijke uitvaart.