In Memoriam Uitvaarten

Openluchtconcert voor moeders op Carspelhof

Weekblad Wijdemeren Moederdag 2023

Aankondiging openluchtconcert voor moeders op Carspelhof

WEESPERNIEUWS.NL – 2 mei 2023 – Op moederdag organiseren Van Vuure Uitvaartverzorging en In Memoriam Uitvaarten een herdenkingsconcert op begraafplaats Carspelhof. Het openluchtoptreden is bedoeld ter nagedachtenis aan een geliefde moeder of een andere overleden dierbare.

Het concert vindt plaats op zondag 14 mei van 12.00 tot 13.00 uur op begraafplaats Carspelhof, Utrechtseweg 110 (bij slecht weer binnen). Toegang en koffie zijn gratis. In Uitvaartcentrum Van Vuure kun je een kaarsje branden voor een overleden dierbare. Bij aanmelding vooraf via info@inmemoriamuitvaarten.nl of uitvaart@vanvuure.nl ontvang je ter plaatse een attentie.

De twee uitvaartondernemers ervaren al jaren dat de begraafplaats op Moederdag goed wordt bezocht. Vorig jaar startten zij met het eerste Moederdagconcert. “Met dit concert willen wij nabestaanden op deze dag extra steun en warmte geven. Wij hopen – dat net als vorig jaar – iedereen die aanwezig is bij dit optreden, er met een warm gevoel en een glimlach vandaan komt.”

Het concert wordt verzorgd door “De Meisjes van de Radio” die liedjes van de jaren 40 tot nu vertolken.