In Memoriam Uitvaarten

Loslaten is niet vergeten, maar liefdevol herinneren

Wat zijn de mogelijkheden

Afscheid nemen doen we elke dag, soms meerdere keren. Maar altijd in de wetenschap dat het een tijdelijk afscheid is. Iedereen weet dat de dood bij het leven hoort, maar als je iemand verliest van wie je zielsveel houdt, realiseer je je pas wat die woorden betekenen. Er moeten dan in korte tijd veel keuzes worden gemaakt, zoals de opbaarlocatie, de kist, begraven of cremeren, de afscheidslocatie, de muziek en de bloemen. Wij ondersteunen u hierbij.

Top 100 van uitvaartmuziek

Zoekt u mooie, passende muziek voor tijdens de afscheidsplechtigheid? Misschien biedt de Top 100 van uitvaartmuziek inspiratie.

Muziek en foto’s tijdens de uitvaart​

Het is mogelijk om tijdens het spelen van de muziek op een groot scherm foto’s van de overledene te tonen. Zo komt het leven van de overledene voorbij in klank en beeld.

DJ Sem

Wat blijft zijn herinneringen… in woorden, muziek, foto’s​

Tijdens een afscheidsceremonie kunt u als naasten woorden van herinnering uitspreken. U kunt ook luisteren naar (live) muziek. Muziek waar de overledene van hield. Of muziek die goede herinneringen oproept. Muziek hoort bij het leven en daarom ook bij het afscheid. Het kan een anker zijn dat steun geeft en een glimlach oproept.

Voor livemuziek tijdens de uitvaartplechtigheid werken wij vaak samen met muzikanten die prachtige muziek laten horen in de sfeer van de ceremonie.