In Memoriam Uitvaarten

Activiteit zondag 12 mei 2024 - een middag van ziel tot ziel op Moederdag

Introductie mediumschap door Frank Osinga

Op Moederdag (zondag 12 mei) organiseren In Memoriam Uitvaarten en Van Vuure Uitvaartverzorging een (introductie)middag ‘Van ziel tot ziel’ met medium Frank Osinga uit Weesp. Met deze bijeenkomst willen wij troost bieden aan de mensen die het gemis van hun overleden moeder of andere overleden dierbare(n) voelen. Daarnaast is het, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven ná de dood, een boeiende middag.

Frank Osinga

Frank Osinga runt samen met zijn vrouw Anita Kijf het Spiritueel Centrum in Weesp ’Zwave’. Hij is een nuchtere Fries die letterlijk met zijn voeten in de klei heeft gestaan. Hij legt uit hoe het mediumschap werkt en zal deze middag ook daadwerkelijk twee werelden met elkaar verbinden: liefde die doorgaat na de dood. Dankzij zijn christelijke achtergrond weet en voelt hij als kind al dat er meer is dan alleen het leven hier op aarde.

In 2009 startte Frank zijn reis om zich als medium te scholen en ontwikkelen, een reis waarin hij ook zelf een stem mag zijn voor overleden dierbare(n). Want dat is wat Frank doet: communiceren met overleden dierbaren, hen een stem geven, hen verbinden en samenbrengen met hun geliefden hier. Nuchter, relaxt, down-to-earth, maar o zo gepassioneerd.

Frank Osinga

Gratis deelname

De bijeenkomst ‘Van ziel tot ziel’ vindt plaats op zondag 12 mei van 14.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in Uitvaartcentrum Weesp – Van Vuure, Utrechtseweg 110-A. De toegang is gratis. 

Vooraf reserveren is gewenst (vol = vol) via info@inmemoriamuitvaarten.nl of uitvaart@vanvuure.nl.

De toegang is gratis, inclusief een drankje na en een meet & greet met Frank Osinga.

Ieder jaar op Moederdag organiseren wij een bijzondere activiteit in of rond Uitvaartcentrum Weesp. Wij hopen dat, net als voorgaande jaren, iedereen die deelneemt er met een warm gevoel en een glimlach vandaan komt.