Activiteit 9 februari 2020 – Troost & Liefde rond Valentijnsdag

Troost & Liefde rond Valentijnsdag in de City of Wesopa

Verhalen en muziek van Hella van der Wijst en Lars Zebregs

Zondag 9 februari 2020, City of Wesopa in Weesp

Laat u zich tijdens deze middagvoorstelling onderdompelen in een warm bad vol troost, liefde en livemuziek. Tv-presentator en schrijfster Hella van der Wijst vertelt bijzondere (levens)verhalen van troost, Lars speelt troostrijke muziek die het publiek zelf vooraf heeft opgegeven én een ‘mystery guest’ zal voor u optreden!

De voorstelling is een pleidooi voor de herontdekking van troost als oudste en meest doeltreffende vorm om verdriet te delen. Om via troost weer de verbinding met elkaar te vinden.

Heeft u een muzieknummer dat u echt troost biedt?

Geef dit nummer dan door via een mailbericht aan hellamediahuis@gmail.com. In verband met de grote belangstelling en beperkt aantal nummers dat ingestudeerd en gespeeld kan worden, zal er een keuze worden gemaakt uit de ingezonden verzoeken. 

City of Wesopa - zondag 9 februari 2020, aanvang 15:00 uur; ontvangst met koffie en thee vanaf 14.30 uur

De voorstelling duurt circa 120 minuten. De toegang bedraagt € 17,50, inclusief een drankje in de pauze. Voor meer informatie en reserveren: agenda van de City of Wesopa>>.

Over Hella van der Wijst en Lars Zebregs

Tv-presentator en schrijfster Hella van der Wijst zoomt in op de kracht van troost bij verlies van een dierbare of het verlies van gezondheid, van werk of van die ene allerliefste door echtscheiding. Dat deed zij ook in haar boek ‘TROOST als je iemand mist’, gebaseerd op vele gesprekken bij het graf van een geliefde voor het tv-programma ‘Ik Mis Je’. En in de honderden levensgesprekken die zij voerde in programma’s als ‘De Wandeling’, ‘Het Gevoel van de Vierdaagse’, ‘Geloof en een Hoop Liefde’ en in ‘Plusmagazine’.

Lars Zebregs is zanger en pianist. Elk nummer – van Guus Meeuwis tot Ed Sheeran of Leonard Cohen – speelt hij met passie en brengt hij op geheel eigen wijze ten gehore. Maak alvast kennis met deze muzikant met een missie >>.

Initiatief van Monique Houtzager

Deze hartverwarmende voorstelling is een initiatief van Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Als uitvaartbegeleider ervaart Monique dagelijks de kracht van troost na het verlies van een geliefde en hoe troostrijk muziek daarin kan zijn. Monique: “Met deze voorstelling wil ik – juist in deze periode rond Valentijnsdag - troost en liefde geven. Het is een voorstelling waarvan je hoopt dat er nooit een einde aan komt.

In de media:

welkominweesp.nl >>

weespernieuws.nl >>


Als je dit een interessant artikel vindt, deel mijn blog dan gerust.