In Memoriam Uitvaarten

Referenties

2022/2023

Monique heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd 5 jaar geleden. Dat is ons zo goed bevallen dat we haar ook gevraagd hebben om de uitvaart van mijn moeder te verzorgen. We kunnen niet anders zeggen dat het tot in de puntjes verzorgd was. Het overleg met Monique van In memoriam uitvaarten liep soepel, ze reageert snel op vragen of verzoeken. Ze komt met goede voorstellen, heeft kennis van zaken. Afhandeling is duidelijk en correct, daarbij is Monique ook heel prettig in de omgang. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer, kunnen wij In Memoriam Uitvaarten van harte aanbevelen.
Rita en Herbert

Referentie graf bloemen

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons begeleid na het overlijden van onze vriendin/mijn zus Anita. Met haar hulp hebben we er een heel bijzonder en liefdevol afscheid van kunnen maken (een mooie buitenlocatie met muziek, sprekers, ijsjes en bellenblaas). Zo helemaal passend bij Anita.Monique is zeer betrokken, voelt feilloos aan wat de bedoeling is en wat er nodig is. Ze neemt veel werk uit handen, geeft advies en tips en heeft oog voor detail. Kortom, wij vinden Monique een super lieve vrouw, echt een topper zoals ze ons tot steun is geweest!
Marion, Pien, Mirella en Inge

Monique is zeer betrokken. Alle wensen die wij hadden werden tot in puntjes geregeld. Wat een fijne lieve vrouw. Top geregeld allemaal. Ik zal In Memoriam Uitvaarten aan iedereen aanbevelen.
Carla Teerhuis-Cornelisse

Graf vol bloemen

Op 1 mei verloren wij onze vader. Wij wilden graag een heel waardig afscheid. Zeker niet zoals dat bij onze moeder in 2021 ging. We besloten op ons gevoel af te gaan. Goede keus. Monique belde meteen terug en kwam direct voor een gesprek. Het voelde goed. De begeleiding van Monique was werkelijk fantastisch. Zo betrokken. Ontzorgen, advies en altijd bereikbaar. De uitvaart was alles wat wij ervan verwachtten. Tot onze verbazing had Monique voor zoveel bijzondere persoonlijke touches gezorgd. De kleinkinderen kregen speciale aandacht. Ook daarna een goed contact gehouden. Voor ons was de zorg van Monique echt van onschatbare waarde!!!! 4 meiden en alle 4 dankbaar voor haar betrokkenheid, persoonlijke benadering, begeleiding en zeer respectvolle uitvaart.
“De meiden” (Cindy, Jildes, Kim & Jessica)

Condoleance register

Je dierbare verliezen is verschrikkelijk, je kind verliezen is een onbeschrijfelijk verdriet. Monique heeft ons hierin liefdevol en professioneel begeleidt. Op de uitvaart was aan alles gedacht en alles was tot in ieder detail verzorgd en geregeld. Het afscheid wat wij in gedachte hadden, heeft Monique van A tot Z gerealiseerd.
Lars en Simona

Inspiratie Uitvaart Bloemenband

Toen duidelijk werd dat mijn man niet lang meer zou leven, nam ik contact op met in Memoriam voor een oriënterend gesprek en zo maakte ik kennis met Angelique. Zij is vriendelijk, rustig en zeer empathisch, geeft goed advies en laat ruimte voor eigen wensen, staat op elk gewenst moment voor je klaar en is attent. Zo nam zij niet alleen knuffels mee voor de (peuter)kleinkinderen, maar ook voor de nog ongeboren baby. De familie en ik danken haar voor de warme en liefdevolle manier waarop zij de uitvaart heeft begeleid en bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan.
Carla van Telgen-de Vries

Monique voelde als een vriendin die ons, op een rustige, liefdevolle manier, door het hele proces van het afscheid van onze moeder/oma/omi leidde. Zij wist steeds de juiste snaar te raken en kwam met voorstellen voor de aankleding van de begrafenis waar wij erg blij mee waren. Voorstellen voor teksten en lay-out voor de kaart; de bloemenband om de kist van mijn moeder die wij zelf tijdens een bloemenceremonie op de dag van de begrafenis met elkaar gevuld hebben; dat wij mijn moeder zelf, lopend, naar de kerk konden begeleiden via de route die zij zelf zo vaak gelopen heeft en na de kerkdienst en de begrafenis het informele samenzijn dat helemaal in het teken stond van de dingen (het lekkers) waar mijn moeder zo van hield. Wij kregen veel positieve reacties over de zorgvuldigheid waarmee alles geregeld was. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij met mooie herinneringen aan het afscheid van onze moeder/oma/omi terug kunnen denken. Wij willen Monique en haar medewerkers dan ook hartelijk bedanken voor alles wat zij voor ons betekend heeft!
Ans de Jong

Uitvaartkist Dragers kist begrafenis kosten

Monique is bevlogen, respectvol en meelevend. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles geweldig mooi en tot in de puntjes geregeld was. Met oog voor alle details. Het afscheid van mijn man was daardoor warm en eervol. Monique heeft ons gedurende het hele proces enorm goed begeleid en geadviseerd in een voor ons zo moeilijke tijd. Met warmte en aandacht. Aan alles werd gedacht, niet alleen voor en tijdens de uitvaart maar ook daarna. Ondanks het grote gemis hebben wij een voldaan gevoel over het afscheid, het was geheel zoals wij hadden gehoopt. We kunnen Monique en haar team van harte aanbevelen.
Kaya Meulenbeld

Goede ondersteunende voorbereiding, meedenken in alles. De warme persoonlijkheid van Monique Houtzager hebben een belangrijke rol gespeeld in de mooie persoonlijke uitvaart voor mijn man. Alles klopte. Ik vond het heel bijzonder en kan iedereen Monique aanbevelen.
Veel succes, Ilse Mulder-Wessel

Monique heeft namens In Memoriam uitvaarten een hele mooie begeleiding aan ons als familie geboden. Met veel persoonlijke attenties en zorg heeft zij deze zware periode voor ons dragelijk helpen maken. Monique heeft echt aandacht voor de nabestaanden! Met als resultaat een mooie uitvaart voor onze moeder.
Jill & Mandy

Tips persoonlijke afscheidsspeech schrijven in memoriam

Het was een plotselinge overlijden waarbij er veel op ons afkwam. De persoonlijke begeleiding vanuit Monique was enorm fijn. Zij is vriendelijk, professioneel, zorgzaam en erg betrokken. Dit was de meest hectische week in ons leven en dankzij Monique hebben wij met elkaar een hele mooie uitvaart weten te organiseren. Het was een mooie afscheid. In deze moeilijke fase op deze manier de nabestaanden bijstaan is dan ook zeer waardevol. Dank je wel Monique voor alle goede zorgen en de gehele organisatie eromheen.
Roepa Khoenkhoen

Monique heeft ons fantastisch begeleid bij het afscheid van mijn vrouw/onze moeder. Zij denkt van het begin tot het einde mee, is rustig en houdt het overzicht. De ceremonie heeft zij goed begeleid met aan het einde een mooi slot-/dankwoord. Zij is niet teveel op de voor- of achtergrond, precies goed. Monique attendeerde ons op de uitvaartbus i.p.v. een rouwauto. Dit is een prachtig retro bus waar familie en vrienden, rondom de kist en alle bloemen, kunnen zitten. Wij hebben op die manier onze moeder omringd en begeleid naar Crematorium Laren. Bijzonder mooi. Monique is een warm persoon en organisatorisch was alles perfect geregeld. 
Warme groet, Max en Karin Eckhardt

Bloem liefde afscheid

Ik wil mijn waardering uitspreken over de begeleiding bij de uitvaart van onze moeder op 10 februari 2023, door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Door haar persoonlijke en vriendelijke aanpak hebben wij, naar omstandigheden, een mooie dag gehad. Alles is tot in de puntjes verzorgd en uitstekend geregeld. Heel fijn om hier geen zorgen over gehad te hebben.
Groet, Ronald Willemsen

Ik wilde van de uitvaart van mijn man een feest maken. En dat is meer dan gelukt. Monique wist al onze wensen in te vullen waardoor wij nog steeds met een grote glimlach terugdenken aan 2 hele bijzondere dagen. Ik word nog bijna dagelijks door mensen aangesproken hoe bijzonder, mooi en intens ze dit afscheidsfeest hebben ervaren.
Elles Bijlsma

Onlangs heeft Monique de uitvaart van mijn geliefde moeder begeleid en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Ze is iemand die met je meedenkt, wat erg fijn is in tijden van intens verdriet. Ze liet niets aan het toeval over en alles was tot in de puntjes verzorgd. 10 minuten voor de ceremonie begon, had ik nog een last minute verzoek of ze mijn toespraak kon voorlezen, wat ik zelf op dat moment niet kon opbrengen. Zonder enige twijfel ging ze hiermee akkoord en heeft ze mijn laatste woorden aan mijn moeder met 100% tevredenheid overgebracht. Monique heel erg bedankt, we zijn erg dankbaar voor wat je voor ons hebt kunnen betekenen.
Jim Wong

Referentie augustus 2022

Oprechte en betrokken samenwerking was het met je Monique! Zorgvuldig, met gevoel voor detail en kwaliteit. Zeker voor mensen die wat meer of wat anders dan ‘gemiddeld’ willen en daartoe ook de mogelijkheid hebben, ben je de meest aan te bevelen uitvaartvrouw. Wij kijken terug op een prachtig afscheid van ons moedertje op natuurbegraafplaats Nieuw Valkeveen, heel erg bedankt daarvoor!
Nanneke Snijder

De uitvaart was uitstekend georganiseerd; alles was piekfijn geregeld en ik moet zeggen ook jouw persoonlijkheid was een zeer goede ervaring. het persoonlijke contact met mij als weduwnaar was zeer naar wens. Ga zo door want meer mensen zouden dit, ondanks het verlies, moeten ervaren. Heel erg bedankt.
Evert Greefkes

Vanaf het eerste telefoongesprek, midden in de nacht, in het weekend, tot de laatste afrondende afspraak, hebben wij een heel fijn contact gehad. Monique leest het gezin en de wensen en vertaalt dat in een passend en persoonlijk afscheid. Met haar creatieve geest en vrouwelijke intuïtie voegt zij warme belevingen toe. Soms spontaan, omdat het zo loopt. Soms doordacht, omdat het zo past. Zowel bij de condoleance, als bij de uitvaart. Het is een heel mooi afscheid geworden, ontzettend waardevol in de verwerking van ons grote verdriet. Dank je Monique, we hebben een hele goede keuze gemaakt door jou te bellen…
Willem Schutte

liefde loslaten rouwen
Vanaf het eerste telefonische gesprek voelde dit goed aan en ben ik gelijk in zee gegaan zonder te vragen wat de kosten zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik In Memoriam uitvaarten heb gekozen. De troost, hulp en begeleiding was vanaf het begin tot en met het einde uitstekend en alles was goed verzorgd. Je kan ze 24/7 benaderen en er wordt gelijk actie ondernomen. Iedereen die voor deze organisatie werkt, doet dit werk met veel passie en liefde. Zeker een aanbeveling waard! Fidelia Peralta

Hoe fijn is het om na een afscheid te kunnen zeggen: – dat het allemaal geheel naar wens m.a.w. perfect is gelopen – dat meer dan recht is gedaan aan het leven van de overledene – dat wij als nabestaanden een heel goed gevoel hebben over de persoonlijke manier waarop we zijn begeleid – dat, ondanks de lastige periode rondom Kerst, er tijd en aandacht was voor elkaar en voor details – dat wij de manier waarop In Memoriam Uitvaarten de uitvaart heeft verzorgd UITMUNTEND vinden met heel veel dank aan Angelique.
Roel Kalter

Bloemen bij afscheid overledene

De gehele uitvaart was uitstekend verzorgd. Goede voorbereiding, goede nazorg. Veel empathie in de persoonlijke contacten. Fijn dat we Monique Houtzager zo hebben leren kennen!
Barend Abrahamse

Angelique Schildt heeft ons op een zeer prettige en professionele wijze begeleid in de uitvaart van mijn moeder. Alles was tot in puntjes geregeld, zowel vooraf als tijdens de uitvaart zelf. Het mooiste compliment wat ik haar kan geven is dat één van de genodigden na de uitvaart aan mij vroeg of zij iemand van de familie was! Dat zegt volgens mij genoeg over de betrokkenheid van Angelique en haar persoonlijke benadering. We zijn dankbaar voor het waardige afscheid wat we mijn moeder hebben kunnen geven.
Janny van der Sluys

Hoe fijn is het om na een afscheid te kunnen zeggen:
– dat het allemaal geheel naar wens m.a.w. perfect is gelopen
– dat meer dan recht is gedaan aan het leven van de overledene
– dat wij als nabestaanden een heel goed gevoel hebben over de persoonlijke manier waarop we zijn begeleid
– dat, ondanks de lastige periode rondom Kerst, er tijd en aandacht was voor elkaar en voor details
– dat wij de manier waarop In Memoriam Uitvaarten de uitvaart heeft verzorgd UITMUNTEND vinden met heel veel dank aan Angelique.

Staatsievervoer Open rouwauto met bloemen

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zo geweldig begeleid van begin tot eind en diverse ideeën aangedragen zodat het voor ons een afscheid is geworden waar we met een fijn gevoel op terug kijken. Mooi, persoonlijk en intiem. Met oog voor detail zijn al onze wensen vormgegeven. Niets dan lof.
Lenie van Eersel

Mooie symboliek van de olifant in het logo van In Memoriam Uitvaarten. Monique kwam met het idee om de uitvaart buiten te houden. Prachtige buitenplek compleet met pluktuin om met elkaar mooie bloemen voor bij de kist van mijn dochter te plukken. Zo passend. Was een bijzondere ervaring voor iedereen en zo mooi gedaan.
Sabina Lindeboom

Liefde ballon uitvaart

Monique heeft ons tijdens & na het overlijden van onze vader bijgestaan en meegedacht met de laatste wensen. Het contact was heel warm en persoonlijk. In overleg hebben wij onze vader het afscheid kunnen geven wat wij in gedachten hadden en wat onze vader verdiende. Hier zijn wij Monique en haar team dankbaar voor.
Sylvia en Remco Vonk

Referentie Mary Fakkeldij

“De uitvaart van onze vader werd op een heel fijne wijze door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten begeleid. Monique heeft qua werkwijze een mooie mix van empathie en doortastendheid en blinkt uit in de details. Ze kwam met goede tips en suggesties die ons in dit proces uitstekend hebben geholpen. Door haar inbreng is de rouwkaart mooier geworden dan dat wij ooit zelf hadden kunnen bedenken. De uitvaart zelf werd een heel mooi en passend afscheid wat ons veel troost geeft. “
Erik van Hulst

Buitenaula Crematorium Den en Rust Bilthoven
Vanaf het overlijden van de heer Hans Schut tot en met de uitvaart, heeft in Memoriam uitvaarten (Monique Houtzager) ons op een zeer prettige en rustige manier bijgestaan. Monique kwam met goede ideeën. Alles was perfect geregeld en in overleg met ons. De uitvaart zelf heeft diepe indruk achtergelaten, ook bij familie en vrienden. Zij hadden dit zo nog niet meegemaakt. De inrichting van de aula van de natuurbegraafplaats had Monique aangepast aan het gezelschap, heel informeel en chique. Het zag er heel mooi uit. Ook de lunch – met op de achtergrond Hans zijn geliefde jazzmuziek – was perfect geregeld. Ondanks het verdriet van het verlies waren wij zeer tevreden. Wij willen dit ook zeker doorvertellen aan anderen. Monique van In Memoriam Uitvaarten hartelijk dank. Ria van der Gun en Nora van der Meijden-Elderman

Monique van In Memoriam Uitvaarten heeft ons zeer professioneel en tegelijk vol empathie geholpen bij het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. De samenwerking was steeds heel prettig en ze ontzorgt daar waar mogelijk. Daarmee hebben we probleemloos een heel persoonlijke uitvaart kunnen samenstellen.
Jolet en Mieke Vermeulen

Rouwkaart Checklist bij een overlijden

In Memoriam, was zeer snel in hun reactie, en Monique heeft ons geweldig bijgestaan in deze moeilijke tijd. Zij specialiseert zich in achterblijvende partners met dementie wat ons enorm heeft geholpen. Alle informatie bronnen en checklist zijn echt super handig in een tijd die verwarrend is en vol met allerlei zaken om te organiseren. Heel veel dank! Het was een heel mooi afscheid mede dankzij jullie.
Ralf van der Ven

Voor meer referenties over de dienstverlening van In Memoriam Uitvaarten kunt u ook een kijkje nemen op Trustoo + Keurmerk persoonlijke uitvaart.

Een greep uit voorgaande jaren

“Monique, we zijn blij dat we Dick met jouw steun zo’n mooi waardig indrukwekkend afscheid hebben kunnen geven. We delen dit graag met anderen! Gefeliciteerd met het behalen van het kwaliteitskeurmerk, je hebt het verdiend.”
Ingrid Rozendaal

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

“Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten heeft voor ons dit jaar twee uitvaarten begeleid. De eerste ervaringen bij de uitvaart van mijn moeder waren hartverwarmend. Monique benadert de zaken rustig, vraagt goed wat de behoeften zijn, geeft opties en regelt de zaken vervolgens volgens afspraak. Toen mijn vader later in het jaar overleed hebben we geen seconde getwijfeld en direct Monique gebeld. Wederom hadden wij dezelfde persoonlijke ervaring. Voor, tijdens en na de uitvaart legt Monique op de juiste momenten contact. Wij zijn haar zeer dankbaar en bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan.”
Wijnand de Kruijff

“Via het internet ben ik bij Monique Houtzager terechtgekomen. Haar warme uitstraling sprak mij direct aan. Zij heeft de uitvaart van Rie tot in de puntjes geregeld. Zeer professioneel, betrokken, persoonlijk en rustig heeft zij de uitvaart begeleid. Tot in het kleinste detail. Wij hebben op een mooie locatie, in de familiekamer “De Einder” van het crematorium in Hilversum, in besloten kring, afscheid van Rie kunnen nemen. Voor ons was dit het mooiste afscheid wat wij konden wensen voor Rie. Dankzij het fantastische werk van Monique, was deze dag onvergetelijk voor mij en mijn familie. Wij zijn haar daarom ook zeer dankbaar. Wij kunnen In Memoriam Uitvaarten van harte aanbevelen.”
Ingrid Veen

“Fijne, persoonlijke benadering. Alles heel goed georganiseerd. Monique verdiepte zich in onze familie en voelde heel goed aan wat wij wilden. Ze had goede suggesties en wist ons ook nog te verrassen met een aantal dingen die de dag van de uitvaart (en dus de herinneringen!) extra bijzonder maakten. We zijn erg blij dat we In Memoriam ingeschakeld hebben, zonder Monique was het nooit zo’n mooi afscheid geworden.”
Madeleen

“Alles tot in de puntjes geregeld. Monique is een warmhartige vrouw met uitstekend organisatietalent.”
Paul Eijtes

Uitvaart in de natuur vuurschaal

“Wij zijn Monique dankbaar voor haar goede begeleiding na het overlijden van onze man en vader. Daar waar wij als nabestaanden soms geen idee hadden hoe we iets moesten aanpakken, kwam zij met snelle tips, nieuwe ideeën of praktische oplossingen. Ze zorgde ervoor dat we alles gedaan kregen binnen de korte tijd die je voor dit soort dingen hebt, maar liet ons ook een persoonlijk afscheid organiseren dat het meest paste bij wie onze dierbare was. Ook namens de rest van ons gezin bedankt voor je inzet en begrip Monique!”
Lidy en Lisa Verhey

“Lieve Monique, Wat ben ik dankbaar dat jij de uitvaart hebt geregeld van de liefde van mijn leven. Wij wisten precies wat wij wilden, maar hadden geen idee hoe dit in te vullen. Tijdens de intake wist jij direct welke locatie hiervoor geschikt zou zijn. Ook heb jij ons voorzien van vakkundig advies zodat de ceremonie precies zo is verlopen als wij voor ogen hadden. De ceremonie was informeel van karakter waar ruimte was voor onze herinneringen en verdriet om daarna met elkaar zijn leven te vieren zoals hij dat had gewild. Een mooie en warme afsluiting van een moeilijke periode. Een van de kinderen zei een paar dagen later tegen mij; ‘dit was het mooiste afscheid dat ik ooit heb meegemaakt’. Dank je wel daarvoor, zonder jouw warme en professionele aanpak was dit niet gelukt.”
Warme groet, Karina Soeter

“Wij als familie kijken terug op een mooie en verdiende uitvaart van Willy. Wij willen jou enorm bedanken voor de goede begeleiding in deze. Jouw flexibiliteit en oog voor detail in de voorbereidende fase en de rust die je uitstraalde tijdens de dienst was erg professioneel. De foto’s die door jouw kunde allemaal te zien waren tijdens de dienst was voor ons erg waardevol. Nogmaals onze dank daarvoor.”
Eddy van der Linde

“Lieve Monique, als wij over jou praten, dan hebben we het over “onze Monique”! Wat heb je ons fantastisch begeleid en geïnspireerd deze dagen en wat was je er ook voor onze kleinkinderen. Enorm bedankt en graag tot snel op de koffie!”

“Monique, je bent een oprecht lieve vrouw die geboren lijkt voor haar werk. Je doet je werk met liefde. Dankjewel!”
Lina Brouwer

Handgeschreven referentie

“We kijken terug op een verdrietige maar vooral prachtige levensviering. Jammer dat mijn vader het zelf niet heeft kunnen beleven. Monique is zeer betrokken. Betreffende persoonlijke wensen is er heel veel mogelijk, het voelde als een samenwerking waardoor wij als familie ook regie konden behouden. Realistisch betreffende planning, punctueel, betrouwbaar en zeer goed bereikbaar (nog nooit zoveel met iemand geappt). Het was heel goed georganiseerd. Dank!”
Maartje Denkers

“Monique heeft zorggedragen voor een erg mooie en persoonlijke afscheidsceremonie. In de voorbereiding daartoe voegde ze zich gemakkelijk in de ontstane situatie en speelde daarin kordaat, persoonlijk en ingetogen haar zeer professionele rol, wat maakte dat wij, als nabestaanden, ons geen moment zorgen hebben hoeven maken over welk detail dan ook. Daarmee is het afscheid van onze (schoon)vader een dag van mooie herinneringen geworden. De eindfactuur was helemaal conform de kostenbegroting. Wij bevelen In Memoriam Uitvaarten van harte aan!”
Jan Derks

Referentie Theo

“Monique is zeer professioneel in haar werk maar zeker ook empathisch en had oog en oor voor de moeilijke omstandigheden in onze privé situatie. Ook haar stem in intonatie bij het voordragen van een brief van mijn zus was gevoelig mooi. Ik ben haar dankbaar daarvoor. Het is een persoonlijke uitvaart van onze moeder geworden. We bevelen Monique van harte aan!”
Ella Takács 

“Monique heeft ons veel geregel uit handen genomen na het overlijden van mijn man. Ze had goede suggesties en adviezen. Bovendien hebben we ons ook niet druk hoeven maken over het uitkeren van de uitvaartverzekering. Met veel empathie regelde ze alles zoals we het wilden. Tot en met een condoleance in het Hotel Hart van Weesp. Wij hebben haar hulp in deze chaotische en emotionele periode erg op prijs gesteld. Ook hoe zij op de dag van de uitvaart de kleinkinderen betrok bij het afscheid. Het was een prettig en persoonlijk contact. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.” 

“Monique Houtzager is een aangename, bekwame vakvrouw, die ontzettend goed met haar vak bezig is. Ze is efficiënt en empathisch. Ik kwam toevallig bij haar terecht, maar ik had me geen betere kunnen wensen. Door Monique heb ik een andere kijk gekregen op wat goede uitvaartorganisatie en -begeleiding kan en moet zijn. Hulde!!”
Groet, Frank Luiten

“Monique, toen we je benaderden hadden wij een bijzondere uitvaartdienst voor ogen. Je luisterend oor en inspirerende gedachten maakten dat we uitermate plezierige gesprekken met je hadden. Dankzij jouw professionaliteit is het niet alleen een bijzondere maar tevens een zeer liefdevolle en mooie dienst geworden. Wij denken met warme gevoelens aan de dag terug.”
Hartelijke groet, Paul

”Lieve Monique, bedankt voor de fantastische regie. We denken terug aan een sober maar mooi afscheid van onze moeder. De lichtstraal op de foto is magisch. Nogmaals heel veel dank voor je persoonlijke, professionele en warme begeleiding. Zo houden we ondanks de corona omstandigheden toch een wonderschone herinnering.”
Warme groet, Annick

Referentie lichtstraal op graf

“Lieve Monique, Zonder dat ik jou kende was Weesp voor mij het teken dat het goed was voor jou te kiezen. Mijn allerbeste vriend en maatje Johan was er na een kort ziekbed van 5,5 week ineens niet meer en dat was heftig. Jij hebt mij en mijn gezin bij de hand genomen om een fantastisch afscheid te regelen. Jouw rust, vriendelijkheid, fijne stem en warme empathie hebben het voor ons mogelijk gemaakt om over alles goed te kunnen nadenken en het is precies gegaan zoals wij het wilden. Ook de moeite die jij hebt gedaan om, ondanks het warme weer (het was circa 30 graden) aan mijn belofte aan Johan te kunnen voldoen om hem thuis te laten komen. Het is jou gelukt om een manier en de juiste mensen te vinden die dit mogelijk konden maken. Dit heeft voor mij veel betekend. Jij bent een vrouw die zó geschikt is voor dit werk en hopelijk voorlopig niet maar ik zal jou zeker de volgende keer weer alles laten verzorgen.”
Met lieve groet, Julia

“Hoi Monique, Ik moest na de uitvaart meteen weg. Rustig wandelend naar de tram overdacht ik onze samenwerking. Klasse! Fijn om met jou samen te werken. Je bent een warme invoelende vrouw, met gevoel voor de finesse en detail. Je fotootje in je mail geeft een indruk, maar life is beter. Je bent open en eerlijk en spreekt recht vanuit je hart. Dankjewel! Door jouw niet nadrukkelijke aanwezigheid: You were the boss… All the best!”
Ds Cees van Steenis

“Lieve Monique, Topuitvaart  van Jan. Degene die dat zei vroeg zich af of ze het wel zo kon zeggen. Ik en ons gezin vonden het niet vreemd dat ze dat zo zei, wij vonden het namelijk ook. Dit mede dankzij jouw prettige omgang met ons waarin je meeleefde, meedacht en alles perfect geregeld had zoals we in gedachten hadden. Je was er voor ons. Dit alles maakt het dat ons verdriet makkelijker te verdragen is. Heel hartelijk bedankt, ook namens ons gezin.”
Lieve groet, Marjo van Damme

Duurzame uitvaart Rouwbakfiets

“Niets dan lof voor Monique. Vanaf het eerste contact voor het overlijden tot de afronding na de uitvaart waren we onder de indruk van haar warmte, deskundigheid, zorgvuldigheid en rust. We zijn als familie zeer dankbaar voor de uiterst prettige wijze waarop ze het overlijden en de uitvaart van onze vader, schoonvader en opa heeft begeleid.” 
Familie Veenstra

Uitvaart in de natuur

“Fijne en lieve vrouw die met alles meedenkt en goede suggesties heeft waardoor het een warme en persoonlijke uitvaart is geworden voor onze moeder! We hadden zelfs een bij mijn moeder passende oldtimer – een Cadillac uit 1954 – als rouwauto. Monique je bent top!”
Conny Le Febre- van der Vliet  

Referentie In Memoriam

“Monique heeft ons, met haar warme en empathische persoonlijkheid, op waardevolle wijze begeleid bij de uitvaart van onze dochter. Onze dochter wist dat ze kwam te overlijden. Voor haar was het belangrijk om vooraf haar wensen met betrekking tot haar uitvaart te kunnen bespreken met Monique. Na deze gesprekken gaf ze aan dat het haar vertrouwen en rust gaf dat we haar wensen, voor zover als mogelijk, konden uitvoeren. Voor ons was het fijn dat we na het overlijden van onze dochter verder konden met Monique. Doordat we haar al kenden, voelde het vertrouwd om samen met Monique uitvoer te geven aan de wensen van onze dochter. Monique was onze houvast in deze verdrietige dagen. Zij zorgde ervoor dat alles in de juiste volgorde en op het juiste moment werd geregeld. Van de genodigden op de uitvaart kregen we alleen maar positieve reacties op de mooie en bijzonder persoonlijke uitvaart van onze dochter. We kregen ook alleen maar positieve reacties over Monique. Op haar warme en rustige wijze aanwezig waar het moest en afzijdig waar het kon. We hebben na een kleine 2 weken nog een afsluitend gesprek gehad met Monique. Ook dat werd door ons zeer gewaardeerd. Het geeft ons troost dat we de uitvaart hebben uitgevoerd zoals onze dochter het wilde. We weten zeker dat ze trots op ons is en ook heel veel dankbaarheid heeft naar Monique!”
Eric & Truus van Eijkelenburg

Referentie Monique Houtzager

“Lieve Monique, wat heb je de uitvaart van onze vader prima verzorgd. Het was echt prachtig en samen met uitvaartzangeres Machabelle is het een bijzonder mooie middag geworden. Wij kunnen terugkijken op een mooi en liefdevol afscheid. Dank je wel voor de goede zorgen.”
Familie Jansen

”Beste Monique, wij vonden allen de uitvaart een heel mooie en waardige afsluiting van deze enerverende week. Iedereen zal aan deze uitvaart met warme gevoelens terugdenken. Dank voor de zeer goede begeleiding. Je bent geboren voor dit vak!” 

Referenties Uitvaart Weesp

”Lieve Monique, hierbij wil ik je nogmaals bedanken hoe jij alles geregeld hebt voor ons. De warmte die je uitstraalde. Wat een werk heb jij voor ons verzet en wat deed je dat met hart en ziel. Geweldig dat je op mijn verzoek iets fleurigs hebt aangetrokken. De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan, daarom ben ik blij met de cd-opname. Ik draai hem soms twee keer per dag. Lieve Monique, ik weet niet of we elkaar nog terugzien, maar het was mij een genoegen je te leren kennen.”

“Beste Monique, Dank voor je uitstekende begeleiding en organisatie van de uitvaart van mijn vader. Je hebt alles precies zo geregeld als besproken, je was attent, altijd bereikbaar en heel responsief. Het zijn nooit prettige trajecten maar jouw professionele en trefzekere manier van handelen heeft ons rust gebracht en ons veel praktische zorgen uit handen genomen. Uitstekend gedaan, dank daarvoor!”
Groet Matthijs