Monique Houtzager referenties afscheid dat past

Referenties

Referenties

Referentie Monique Houtzager

"Monique, toen we je benaderden hadden wij een bijzondere uitvaartdienst voor ogen. Je luisterend oor en inspirerende gedachten maakten dat we uitermate plezierige gesprekken met je hadden. Dankzij jouw professionaliteit is het niet alleen een bijzondere maar tevens een zeer liefdevolle en mooie dienst geworden. Wij denken met warme gevoelens aan de dag terug. 
Hartelijke groet, Paul" (2020)

"Monique, je bent een oprecht lieve vrouw die geboren lijkt voor haar werk. Je doet je werk met liefde. Dankjewel! Lina Brouwer" (2019)

”Beste Monique, wij vonden allen de uitvaart een heel mooie en waardige afsluiting van deze enerverende week. Iedereen zal aan deze uitvaart met warme gevoelens terugdenken. Dank voor de zeer goede begeleiding. Je bent geboren voor dit vak!”

“Lieve Monique, Zonder dat ik jou kende was Weesp voor mij het teken dat het goed was voor jou te kiezen. Mijn allerbeste vriend en maatje Johan was er na een kort ziekbed van 5,5 week ineens niet meer en dat was heftig. Jij hebt mij en mijn gezin bij de hand genomen om een fantastisch afscheid te regelen. Jouw rust, vriendelijkheid, fijne stem en warme empathie hebben het voor ons mogelijk gemaakt om over alles goed te kunnen nadenken en het is precies gegaan zoals wij het wilden.”

“Ook de moeite die jij hebt gedaan om, ondanks het warme weer (het was circa 30 graden) aan mijn belofte aan Johan te kunnen voldoen om hem thuis te laten komen. Het is jou gelukt om een manier en de juiste mensen te vinden die dit mogelijk konden maken. Dit heeft voor mij veel betekend. Jij bent een vrouw die zó geschikt is voor dit werk en hopelijk voorlopig niet maar ik zal jou zeker de volgende keer weer alles laten verzorgen. Met lieve groet, Julia” (2020)

“Lieve Monique, als wij over jou praten, dan hebben we het over “onze Monique”! Wat heb je ons fantastisch begeleid en geïnspireerd deze dagen en wat was je er ook voor onze kleinkinderen. Enorm bedankt en graag tot snel op de koffie!”

Referenties Monique Houtzager

”Beste Monique, hierbij wil ik je alsnog bedanken voor de manier waarop je ons afscheid van onze moeder hebt begeleid. Het is prachtig  en rustig verlopen en mijn moeder zou geglunderd hebben van trots. Nogmaals hartelijk dank!” 

Referenties Uitvaart Weesp

”Lieve Monique, hierbij wil ik je nogmaals bedanken hoe jij alles geregeld hebt voor ons. De warmte die je uitstraalde. Wat een werk heb jij voor ons verzet en wat deed je dat met hart en ziel. Geweldig dat je op mijn verzoek iets fleurigs hebt aangetrokken. De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan, daarom ben ik blij met de cd-opname. Ik draai hem soms twee keer per dag. Lieve Monique, ik weet niet of we elkaar nog terugzien, maar het was mij een genoegen je te leren kennen.”

”Hallo Monique, namens mijn hele familie wil ik jou enorm bedanken voor de zeer professionele en prachtige begeleiding van deze moeilijke dag. Het was precies zoals wij voor ogen hadden.”