Monique Houtzager referenties afscheid dat past

Referenties

Referenties

"Monique heeft ons veel geregel uit handen genomen na het overlijden van mijn man. Ze had goede suggesties en adviezen. Bovendien hebben we ons ook niet druk hoeven maken over het uitkeren van de uitvaartverzekering. Met veel empathie regelde ze alles zoals we het wilden. Tot en met een condoleance in het Hotel Hart van Weesp. Wij hebben haar hulp in deze chaotische en emotionele periode erg op prijs gesteld. Ook hoe zij op de dag van de uitvaart de kleinkinderen betrok bij het afscheid. Het was een prettig en persoonlijk contact. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Hierbij bedank ik haar nogmaals voor alle goede zorgen. Met vriendelijke groet, Willy van Raam" (2020)

"Beste Monique, Dank voor je uitstekende begeleiding en organisatie van de uitvaart van mijn vader. Je hebt alles precies zo geregeld als besproken, je was attent, altijd bereikbaar en heel responsief. Het zijn nooit prettige trajecten maar jouw professionele en trefzekere manier van handelen heeft ons rust gebracht en ons veel praktische zorgen uit handen genomen. Uitstekend gedaan, dank daarvoor! Groet Matthijs" (2020)

Referentie Theo

Referentie lichtstraal op graf

”Lieve Monique, bedankt voor de fantastische regie. We denken terug aan een sober maar mooi afscheid van onze moeder. De lichtstraal op de foto is magisch. Nogmaals heel veel dank voor je persoonlijke, professionele en warme begeleiding. Zo houden we ondanks de corona omstandigheden toch een wonderschone herinnering.
Warme groet, Annick”
(2020)

"Monique, toen we je benaderden hadden wij een bijzondere uitvaartdienst voor ogen. Je luisterend oor en inspirerende gedachten maakten dat we uitermate plezierige gesprekken met je hadden. Dankzij jouw professionaliteit is het niet alleen een bijzondere maar tevens een zeer liefdevolle en mooie dienst geworden. Wij denken met warme gevoelens aan de dag terug. 
Hartelijke groet, Paul" (2020)

"Wij als familie kijken terug op een mooie en verdiende uitvaart van Willy. Wij willen jou enorm bedanken voor de goede begeleiding in deze. Jouw flexibiliteit en oog voor detail in de voorbereidende fase en de rust die je uitstraalde tijdens de dienst was erg professioneel. De foto's die door jouw kunde allemaal te zien waren tijdens de dienst was voor ons erg waardevol. Nogmaals onze dank daarvoor. Eddy van der Linde" (2020)

Referentie Monique Houtzager

"Lieve Monique, als wij over jou praten, dan hebben we het over “onze Monique”! Wat heb je ons fantastisch begeleid en geïnspireerd deze dagen en wat was je er ook voor onze kleinkinderen. Enorm bedankt en graag tot snel op de koffie!" (2019)

“Lieve Monique, Zonder dat ik jou kende was Weesp voor mij het teken dat het goed was voor jou te kiezen. Mijn allerbeste vriend en maatje Johan was er na een kort ziekbed van 5,5 week ineens niet meer en dat was heftig. Jij hebt mij en mijn gezin bij de hand genomen om een fantastisch afscheid te regelen. Jouw rust, vriendelijkheid, fijne stem en warme empathie hebben het voor ons mogelijk gemaakt om over alles goed te kunnen nadenken en het is precies gegaan 

zoals wij het wilden. Ook de moeite die jij hebt gedaan om, ondanks het warme weer (het was circa 30 graden) aan mijn belofte aan Johan te kunnen voldoen om hem thuis te laten komen. Het is jou gelukt om een manier en de juiste mensen te vinden die dit mogelijk konden maken. Dit heeft voor mij veel betekend. Jij bent een vrouw die zó geschikt is voor dit werk en hopelijk voorlopig niet maar ik zal jou zeker de volgende keer weer alles laten verzorgen. Met lieve groet, Julia” (2020)

"Hoi Monique, Ik moest na de uitvaart meteen weg. Rustig wandelend naar de tram overdacht ik onze samenwerking. Klasse! Fijn om met jou samen te werken. Je bent een warme invoelende vrouw, met gevoel voor de finesse en detail. Je fotootje in je mail geeft een indruk, maar life is beter. Je bent open en eerlijk en spreekt recht vanuit je hart. Dankjewel! Door jouw niet nadrukkelijke aanwezigheid: You were the boss… All the best! Ds Cees van Steenis" (2019)

Referenties Monique Houtzager

”Beste Monique, wij vonden allen de uitvaart een heel mooie en waardige afsluiting van deze enerverende week. Iedereen zal aan deze uitvaart met warme gevoelens terugdenken. Dank voor de zeer goede begeleiding. Je bent geboren voor dit vak!” (2019)

"Monique, je bent een oprecht lieve vrouw die geboren lijkt voor haar werk. Je doet je werk met liefde. Dankjewel! Lina Brouwer" (2019)

Referenties Uitvaart Weesp

”Lieve Monique, hierbij wil ik je nogmaals bedanken hoe jij alles geregeld hebt voor ons. De warmte die je uitstraalde. Wat een werk heb jij voor ons verzet en wat deed je dat met hart en ziel. Geweldig dat je op mijn verzoek iets fleurigs hebt aangetrokken. De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan, daarom ben ik blij met de cd-opname. Ik draai hem soms twee keer per dag. Lieve Monique, ik weet niet of we elkaar nog terugzien, maar het was mij een genoegen je te leren kennen.”  (2019)

”Hallo Monique, namens mijn hele familie wil ik jou enorm bedanken voor de zeer professionele en prachtige begeleiding van deze moeilijke dag. Het was precies zoals wij voor ogen hadden.”  (2019)

”Beste Monique, hierbij wil ik je alsnog bedanken voor de manier waarop je ons afscheid van onze moeder hebt begeleid. Het is prachtig  en rustig verlopen en mijn moeder zou geglunderd hebben van trots. Nogmaals hartelijk dank!”  (2019)