In Memoriam Uitvaarten

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Zorg en Welzijn Gooi en omstreken maart 2021 – Monique houtzager, sinds 2010 werkzaam in de uitvaartbranche, richtte begin 2019 haar eigen uitvaartonderneming op. Inmiddels heeft zij met In Memoriam Uitvaarten al vele mooie, persoonlijke uitvaarten mogen verzorgen in de regio Weesp, Wijdemeren, Gooise Meren en Het Gooi. 

Gespecialiseerd in persoonlijke uitvaarten

Monique: “Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke uitvaarten. Soms is het groots en soms zit het juist in kleine dingen. Als uitvaartbegeleider ondersteun en inspireer ik met veel aandacht nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een uitvaart die bij hen past. Dat kan een crematie of begrafenis zijn, ook kerkelijk. Ik vind het belangrijk dat ik zelf de uitvaart van A tot Z begeleid; er komen geen andere uitvaartverzorgers aan te pas.” 

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

In Memoriam Uitvaarten is sinds januari 2021 ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. Opname in dit register is een belangrijke kwaliteitsindicatie; omdat het vak uitvaartverzorger geen beschermd beroep is, mag iedereen zich uitvaartverzorger noemen.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart