Activiteit 8 juli 2019 – Wat gebeurt er met de ziel na de dood?

Wat gebeurt er met de ziel na de dood? - lezing Willem Glaudemans

Weesp - Uitnodiging voor (gratis) lezing op 8 juli 2019 aanvang 19.30 uur

Van Vuure Uitvaartverzorging en In Memoriam Uitvaarten organiseren gezamenlijk op maandag 8 juli een interactieve lezing. Willem Glaudemans neemt de deelnemers deze avond mee op zielenreis. Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ beschrijft hij deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Glaudemans baseert zijn verhaal op bijna-dood-ervaringen, oude culturele overleveringen en modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek.

Tijdens deze zielenreis staat Glaudemans ook stil bij de Levensschouw: dat wil zeggen hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekortschoot en wat ze met liefde heeft gedaan. Deze lezing is bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospicemedewerkers, ongeneeslijk zieken en hun naasten, terminale patiënten en hun naasten, nabestaanden en belangstellenden.

De lezing vindt plaats op maandag 8 juli 2019 in Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110a, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er voor deelnemers koffie en thee klaar. De toegang is gratis. Om teleurstelling te voorkomen is vooraf aanmelden noodzakelijk; dit kan door een e-mail te sturen aan info@inmemoriamuitvaarten.nl. Vol is vol! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Houtzager op 06-233 09 339.

U kent Uitvaartverzorging Van Vuure en In Memoriam Uitvaarten waarschijnlijk vooral van het verzorgen van uitvaarten. Maar wij doen meer. Samen organiseren wij o.a. een reeks activiteiten omtrent het thema omgaan met sterven en dood en ten aanzien van de mogelijkheden van eigentijds afscheid nemen.

Iedereen krijgt te maken met de dood. Jong en oud. Maar niet alle mensen praten even gemakkelijk over de dood en weten wat de uitvaartmogelijkheden anno 2019 zijn. Als uitvaartondernemers vinden wij het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid mensen te informeren en te helpen om te gaan met de dood en het afscheid. Maandag 8 juli is onze eerste gezamenlijke activiteit.

Wij zien uit naar uw komst en ontmoeten u graag op 8 juli a.s.

Met vriendelijke groet,

Martine van Vuure en Monique Houtzager

Als je dit een interessant artikel vindt, deel mijn blog dan gerust.