Activiteit 26 mei 2019 – Unieke rondvaartboot vaart uit voor uitvaartwensen (= volgeboekt!)

Unieke rondvaartboot vaart uit voor uitvaartwensen (= volgeboekt)

Informatie en inspiratie over eigentijdse uitvaartmogelijkheden

Op zondag 26 mei steekt de Vuurlinie van wal om belangstellenden te inspireren over hun uitvaart of  die van een dierbare. Tijdens deze vaart met het unieke varende informatiehuisje uit Weesp, worden de deelnemers door middel van vragen en antwoorden door Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten geïnformeerd over wat er tegenwoordig allemaal kan en mag qua regelgeving. En hoe je daarmee kunt zorgen voor een afscheid dat écht past. 

Een persoonlijke invulling van het afscheid past net zo goed bij een begrafenis als bij een crematie. In 1520 was 98% van het totaal aantal uitvaarten een begrafenis. In 1980 was al 1 op de 3 uitvaarten een crematie. Vandaag de dag is de verhouding begrafenis versus crematie 36,2% - 63,8% (bron: Uitvaart-Branche­monitor - mei 2018).

Wie aan een uitvaart denkt, denkt vaak nog steeds aan een afscheidsplechtigheid in de aula van een uitvaart­locatie. En koffie met cake tijdens de condoleance. Terwijl dit anno 2019 al lang niet meer zo standaard is. Het afscheid wordt minder formeel en verschuift o.a. ook langzaam naar ‘niet-uitvaartlocaties’, zoals een favoriet restaurant van de overledene.

Meer informatie over én aanmelden voor deze speciale –GRATIS– rondvaart, leest u in het artikel in de Gooi en Eemlander van zaterdag 11 mei jl.

Meer weten over mogelijkheden van een persoonlijk afscheid?

Let op: De rondvaart op 26 mei is volgeboekt. Individuele afspraken kunnen uiteraard wel gemaakt worden. Ik neem graag de tijd om uw uitvaartwensen met u door te nemen.

Bel 06-233 09 339

Monique Houtzager

Gooi-en-Eemlander rondvaartboot vaart uit voor uitvaartwensen

Als je dit een interessant artikel vindt, deel mijn blog dan gerust.