Activiteit 26 oktober 2019 – Persoonlijk afscheid in Weesp

Halloween Vuurlinie

Wil je je uitvaartwensen vastleggen of je polis laten checken?

Of wil je…

• Weten wat de uitvaartmogelijkheden anno nu zijn?
• Het komende afscheid van een naaste bespreken?
• Weten hoe je een persoonlijke videoboodschap tijdens je eigen afscheid kunt achterlaten?
• Meer weten over een samenzijn met as verstrooiing op het water vanaf een boot?
• Gewoon kennis komen maken en heb je zin in KOFFIE MET GRIEZZELCAKE?

Kom dan zaterdag 26 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Vuurlinie - in de Kom - tijdens ‘HALLOWEEN IN WEESP’… als je durrrft!

Schikt het niet op bovengenoemde datum, bel mij dan gerust voor het maken van een afspraak T 06-233 09 339. Ik informeer je over de mogelijkheden waar en wanneer het jou het beste uit komt, help je bij het vastleggen van jouw uitvaartwensen of die van jouw naaste en informeer je over de kosten.

Houd de regie over je eigen uitvaart!

Over de dood praten en denken is en blijft voor veel mensen moeilijk. Vooral als het gaat om je eigen dood en je eigen afscheid. Toch brengt het veel voordelen met zich mee als je jouw uitvaartwensen vastlegt, ongeacht je leeftijd en gezondheid.

Voor een uitvaart moeten er veel keuzes gemaakt worden. Het begint al bij de meest essentiële vraag: cremeren of begraven? Nabestaanden hebben, naast alle beslissingen die moeten worden genomen, ook verdriet waar zij mee moeten dealen. Het is dan fijn als zij weten wat jouw uitvaartwensen zijn. Jouw laatste wensen bieden hen houvast om jouw afscheid in te vullen zoals jij het gewild zou hebben en zoals jij herinnerd wilt worden. Zo houd je zelf de regie over je eigen afscheid.

Inzicht in uitvaartkosten

Als je nadenkt over je uitvaartwensen en deze gaat vastleggen, krijg je ook meteen inzicht in de kosten van de uitvaart. Dat biedt de mogelijkheid te checken of jouw uitvaartpolis voldoet, dit bedrag te reserveren of hiervoor te sparen. Ook hiermee ontlast je je nabestaanden.

Wil je zelf je uitvaartwensen vastleggen?

Dat kan natuurlijk ook. Download dan het uitvaartwensen formulier.

Griezelcake

Bewaar jouw uitvaartwensen vervolgens bijvoorbeeld bij jouw uitvaartpolis. In elk geval op een plek waarvan jouw naasten op de hoogte zijn.

Voor meer informatie, bel mij gerust!

06-233 09 339

© Monique Houtzager

Als je dit een interessant artikel vindt, deel mijn blog dan gerust.